Proljetni trendovi koje trebate izbjegavati

0

Ukoliko želite biti pravi muškarac sa stilom to ne znači da trebate pratiti sve trendove, već da morate znati procijeniti koji je trend kvalitetan a koji nešto za čim ćete brzo požaliti. Ovo su trenutni trendovi koje bi bilo bolje izbjeći.

Potpuno bijeli outfit. Bijela boja je definitivno boja za toplije dane, možda više za ljeto, ali i u proljeće će odlično izgledati. Međutim, nitko ne voli monotoniju pa tako i potpuno bijeli izgled u kojem su majica/košulja, hlače i tenisice sve u bijelome nije nešto što će ostaviti dobar dojam. Osim ako idete na „all white“ party.

Slim jeans. Jedan od najgorih trendova koji nekim čudom još nije nestao jesu uski muški jeans. Dok na ženama ovo još može dobro izgledati na muškarcima ne može nikako. Ukoliko ne želite već za par godina čupati kosu pitajući se što vam je bilo, preskočite ovaj trend i kupite normalne jeans hlače.

Dugi tanki šalovi. Ovo je nešto što stoji Johnnyju Deppu i Lennyju Kravitzu, ali samo zato što su oni posebni. Na svim ostalima će izgledati smiješno, ili ćete ostaviti dojam muškarca koji pola dana provodi pred ogledalom. Mislimo da to nije nešto čemu bi trebali težiti.

Preširoke hlače. Tijekom 30-tih godina prošlog stoljeća široke hlače od odijela su bile u modi, a sami izračunajte koliko je vremena od tada prošlo. Ovaj trend se počeo vraćati, ali nose ga samo hrabri. Vi ipak, ukoliko imate problema s pronalaženjem odgovarajućeg broja, bolje posjetite krojača da vam hlače suzi.

V izrezi. Majice i džemperi s „v“ izrezima su još jedan artikl koji je isključivo za ljepši spol. Bez obzira koliko imali razvijene mišiće grudi njih možete pokazati na druge načine, a ne „v“ izrezom koji je namijenjen ženama. Ukoliko preferirate ovakve majice nemojte se čuditi ako vam djevojke budu propitivale vašu seksualnost.

Šarenilo. Koliko nije dobra monotonija toliko nije dobro ni šarenilo. Kada uđete u sobu, ljudi treba da primete vaš outfikoje su uljepšale boje, a ne da od cijele kombinacije uoče samo boje. Ukoliko želite da nosite izražajne boje, probajte sa neutralnim bojama, poput plave, sive, smeđe i bele.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments