Priredite joj savršenu masažu

0

Kako svojoj partnerici priuštiti masažu koji nikada nećete zaboraviti?

 

„Spolni nagon je izravno povezan sa točkama pritiska na unutarnjoj strani stopala ispod gležnja pa stoga uzmite njezinu petu u vašu desnu ruku i smjestite vrh vašeg srednjeg prsta na točku pritiska“

 

LICE I TJEME

Kažiprstom i srednjim prstom nježnim, kružnim kretanjima joj izmasirajte sljepoočnice, klizitejoj palčevima preko obrva i zatvorenih kapaka. Koncentrirajte se na područje oko čeljusti. Stimuliranjem tog predjela nalazite se na kraćem putu do seksualnog uzbuđenja. Korijen kose na tjemenu je jedno od najprimjenjivijih područja na našem tijelu – upotrijebite sve vaše prste za male kružne kretnje ne šire od centimetar – dva.

 

VRAT I RAMENA

Kleknite tako da opkoračite djevojkinu stražnjicu te je počnite masirati tamo gdje se koncentrira najveći teret stresa i napetosti. Pravi dodir vrata i ramena može u sekundi otopiti i najledeniju kraljicu. Počnite dlanovima tamo gdje se spajaju ramena i vrat te polako povlačite dlanovima prema vani, lagano pritiskajući kožu. Ako niste sigurni, pitajte djevojku da li joj se više sviđa jači ili slabiji pritisak. Koristite obje ruke i klizite prema vani kratkim gnječećim pokretima. Pokušajte zglobovima svojih prstiju masirati posljednja tri centrimetra njezine kralježnice.

 

LEĐA

Postavite oba dlana na leđa i izvodite kružne kretnje u obrnutim smjerovima. Krećite se od kralježnice prema van, napredujući niz leđa i preko guzova, a zatim se opet vratite prema ramenima. Ponovite ovo barem dva puta. Pokušajte masiranje kratkim, brzim i naizmjeničnim pokretima palčeva. Djevojke nisu kao muškarci i radite sve lagano jer što ste nježniji, djevojka će biti napaljenija.

 

STRAŽNJICA

Masirajte joj malo uleknuće točno na  središnjem dijelu vrha stražnjice koje je vrlo zahvalno za masiranje kružnim pokretima palca. Počnite na vrhu guze tako da se prsti dodiruju a laktovi strše prema van. Čvrsto krenite prema dolje, dubinski pritiščući dlanovima. Za doista duboko olakšanje, stisni dlanove u šake i zakreći ih po njenoj guzi. Ako budeš sve radio kako treba, osjećat će se božanstveno.

 

STOPALA

Refleksologija – umjetnost masiranja stopala, također je ključ pomoću kojeg se oslobađa seksualna energija. Spolni nagon je izravno povezan sa točkama pritiska na unutarnjoj strani stopala ispod gležnja pa stoga uzmite njezinu petu u vašu desnu ruku i smjestite vrh vašeg srednjeg prsta na točku pritiska. Držite vrh stopala svojom desnom rukom i rotirajte ga prvo u jednom smjeru a onda u drugom.

 

NOGE

Noge mogu podnijeti prilično čvrste pokrete. Započnite na dnu, i koristeći čitav dlan, gladite kožu duž čitavih nogu prema gore. Zaustavite se tek desetak centimetara ispod stražnjice. Bit će vam teško zaustaviti se a ne nastaviti ali ako je želite napaliti, nemojte joj dolaziti previše blizu erogenih zona s unutarnje strane bedara jer bi mogla svršiti prije velikog finala. Tiskajte palcima nježno duž stražnjeg djela njezine noge da bi se smanjila napetost.

 

GRUDI

Sada počinje prava zabava. Nježno je okreni da legne na leđa i klekni pokraj nje. Od ove masaže bradavice će joj postati nabrekle i razigrane. Nadražujte je delikatnim dodirima prstiju, palčeva i jezika. Kružite oko područja grudi, izbjegavajući bradavice sve dok vas ne stane preklinjati da ih dotaknete. Završite nježno trljajući bradavice palcem i kažiprstom. Napomena: budite izuzetno nježni.

 

TRBUH

Postavi svoje tople dlanove na donji dio njenog abdomena i pokreći ih lagano unatrag pa naprijed da izazovete drhtaje područja njenih genitalija. Ili pokušajte drugu metodu – pronađite joj akupresurnu točku koja će vas dovesti do toga da vaša djevojka postane strahovito požudna. Točka se nalazi na polovici prijelaza između nogu i torza a držite tu svoja prva dva prsta minutu – dvije. Što više puta to ponovite, vaša partnerica će imati više seksualne emergije.

 

TAJNA MJESTA

Prečesto zaboravljeni predio puta svake žene do raja je koža, krajnje osjetljiva na dodir, s unutarnje strane bedara. Ponovo je dodirujte lagano kao da je dodir slučajan. Pronađite joj vanjske usne suptilno istraživajući da vidiš je li navlažena. Ako jest, lagano gurni prst. Čak 98% žena kaže da su jednako osjetljive na dodir unutarnjih usana kao i klitorisa pa joj to mjesto lagano dodiruj.

 

KLIMAKS

Masaža sa tri prsta (kažiprst, srednjak i prstenjak) područja između njezinih nogu neće ne uroditi plodom. Uzmite njezinu ruku i navedite je da se miluje zajedno s vama kako bi otkrili što voli. Zadnji dio masaže mora trajati koliko god ona želi. U idućoj fazi masaže gurni joj svoja dva prsta u vaginu tako da gledaju prema gore i nježno pravi male kružne kretnje dotičući joj vrh vagine. Izmjenjujte to kruženje s pokretima prema prednjem dijelu njene guze kao da dozivate nekoga k sebi. Time ćete stimulirati njenu G-točku i nakon svega vaša će djevojka htjeti ispuniti svaku vašu želju.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments