Prilike u kojima se ne nosi jeans

0

Jeans hlače moraju biti dio garderobe svakog muškarca jer su odlične za neformalne prilike, izlaske ili sportske događaje. Ali postoje i one prilike u kojima nije prihvatljivo pojaviti se u jeansu.

Vjenčanja. Najsretniji dan u životu nekog od vaših prijatelja definitivno ne bi trebali pokvariti tako da se pojavite u jeasn hlačama. Koliko god one bile kvalitetne, jeans hlače nisu svečane pa tako nisu ni za svečani trenutak poput vjenčanja.

Primanja. Vjenčanje je definitivno najsvečanija prilika, ali svečanih prilika ima još puno, Ukoliko idete na neko primanje, domjenak ili na otmjeniju zabavu kod nekoga, nemojte nepoštivati domaćina pojavivši se u jeans hlačama.

Razgovor za posao. Razgovor za posao je jedna od onih situacija u kojoj je jako važno da ostavite dobar prvi dojam, stoga se potrudite da budete odgovarajuće odjeveni. Za većinu poslova je važno da ostavljate poslovan dojam, a to nećete moći ukoliko se pojavite u jeansu.

Putovanja. U ovom slučaju sigurno nećete pogriješiti jer ste trebali ostaviti svečani ili poslovni dojam, ali ćete pasti na ispitu udobnosti. Jeans nije najudobniji materijal, a udobnost će vam biti itekako važna ukoliko letite zrakoplovom, ili ćete cijeli dan provesti u automobilu ili autobusu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments