Preplaćeniji glumci Hollywooda

0

Neki od njih i ne traže masne honorare, ali njihovi filmovi niti ne vrate uloženo

 

„Gdje je pošlo krivo za superzvijezdu 80-tih i početka 90-tih? To vjerojatno nitko ne zna, ali je činjenica da se sa samog vrha Murphy strmoglavio na samo dno“

 

Depp

JOHNNY DEPP

Nema sumnje da je Johnny Depp vrhunski glumac, ali također nema sumnje da ne zaslužuje 20 milijuna dolara koliko dobiva po filmu. Usamljeni osvetnik je na kraju proglašen flopom,  Sjene tame su se donekle izvukle zahvaljujući koliko tolikoj gledanosti u svijetu, dok će Transedence na kraju imati gubitak od nekih 30 milijuna dolara.

 

Reynolds

RYAN REYNOLDS

Reynolds je u posljednje vrijeme popularan, unatoč tome što mu filmovi jako loše prolaze na box officeu. Green Lantern je najavljivan kao hit a pokazao se potpunim promašajem, ali je još dobro prošao kako je prošao R.I.P.D., koji je svrstan među top 5 najgorih filmova prošle godine. Ja jedan dolar Reynoldsove plaće, dobije se samo 10.70.

 

Aniston

JENNIFER ANISTON

Prema Forbesu na dolar plaće Jennifer Aniston dobije se 10.60, jako loše za glumicu koju cijela Amerika obožava. Aniston je možda bila zanimljiva kao Rachel iz Prijatelja, ali njezini filmovi pput Obitelj Miller, S njim i na kraj svijeta ili Moja lažna žena su sve promašaj do promašaja. Ali, nekim čudom studiji su joj još uvijek spremni plaćati velike honorare.

 

Washington

DENZEL WASHINGTON

Još jedan glumac čija je gluma na Oskare, ali koji nikako ne može vratiti popularnost iz 90-tih, a pogotovo ne donijeti studiju novce. Let, Sigurna kuća, Nezaustavljivi… sve solidni filmovi koje su ljudi radije gledali na DVD-u ili televiziji nego u kinu. Producenti su se već počeli brinuti zašto ga toliko plaćaju ako im vrati samo 8 dolara…

 

Cage

NICOLAS CAGE

Krajem 90-tih je bio nevjerojatno popularan, i gotovo da nije bilo filma u kojem nije glumi, a danas je postao svojevrsni trash glumac čije filmove skinemo kako bi mu se smijali. Poći u kino gledati film sa Cageom? Teško da je tko toliko lud… Njegovi filmovi su počeli zarađivati po svega desetak tisuća dolara na otvaranjima!!!

 

Witherspoon

REESE WITHERSPOON

Nekadašnja kraljica romantičnih komedija danas vraća samo 3,60 dolara na 1 dolar njezine plaće – što je veliko iznenađenje. Ne zato što nismo svjesni da Witherspoon ne može povratiti staru slavu, nego zato što glumi u filmovima koji imaju jako mali budget. Ali, to samo govori koliko loše prolaze njezini filmovi na box officeu.

 

Heigl

KATHERINE HEIGL

Heigl nije na dobrom glasu. Ne samo da je s njom nemoguće raditi, te da je umišljena i bahata, već njezin nastup u filmu znači samo jedno – propast. Tvrd orah i Vjenčane godine su samo dokaz da njezini filmovi više ne prolaze. Sve je manje onih koji žele s njom raditi, a ni producenti nisu oduševljeni platiti je kada će im se vratiti samo 3,5 dolara.

 

Sandler

ADAM SANDLER

Vremena priglupih komedija s glumcima koji prave grimase su srećom ostala u 90-tim. To ipak nije dobra vijest za Adama Sandlera, koji još uvijek drži cijenu bez ikakvog opravdanja. Starci 2, Tatin sin i Jack i Jill samo su jedni naslovi iz cijelog niza potpunih podbačaja. I unatoč tome što donosi samo 3,.4 dolara, Sandler još uvijek traži 15 milijuna dolara honorara!

 

Murphy

EDDIE MURPHY

Gdje je pošlo krivo za superzvijezdu 80-tih i početka 90-tih? To vjerojatno nitko ne zna, ali je činjenica da se sa samog vrha Murphy strmoglavio na samo dno. Velika krađa nebodera, Sve je moguće, Norbit… Odakle početi s nabrajanjem filmova koji su neslavno propali? Danas vraća samo 2,70 dolara te živi u nadi da će ga četvrti Policajac iz Beverly Hillsa barem malo podignuti.

 

Barrymore

DREW BARRYMORE

Cijela karijera Drew Barrymore je bila puna uspona i padova, pa barem još uvijek postoji nada da će se vratiti. Preslatka djevojčica iz E.T-a je upala rano u probleme sa drogom, vratila se na vrh krajem 90-tih, da bi nakon toga ponovo počela padati. Pamtite li iti jedan njezin film u posljednje vrijeme? Znate li koliko ona vraća na jedan uloženi dolar njezine plaće? Samo 40 centi!!!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments