Poze za seks u automobilu

0

Poze koje se mogu prakticirati u automobilu su ograničene ali ih još uvijek ima dovoljno

 

Seks u automobilu se najčešće događa zbog potrebe iz jednostavnog razloga – nedostatak prostora. Prakticiraju ga, upravo zbog toga, najčešće mladi i seks u autmobilu će uvijek biti vezan za mladost. Oni stariji, koji se odluče razmjeniti nježnosti u autmobilu najvjerojatnije će to učiniti radi prisjećanja na „sretne dane“. Bez obzira radi li to iz potrebe ili užitka važno je biti spretan i znati iskoristiti skučeni prostor. Mi smo tu da vas savjetujemo sa najidealnijim pozama, iako smo prilično sigurni da ste već dobro isprakticirani.

 

auto kamasutra_5

69

Vjerojatno najpoznatija poza u sexu odlična je za zagrijavanje i sasvim se lako izvodi u automobilu, osim ako ne vozite Fića ili Minija. Sigurni smo da vam ne trebamo opisivati kako se izvodi.

 

auto kamasutra_12

KAUBOJKA

Dobro poznata poza u kojoj je ona na vrhu, može se izvoditi tako da je ona okrenuta licem prema vama, pri čemu možete uživati u prizoru skakutanja njezinih cica, ili tako da vam je okrenuta leđima. Preporučamo da ovu pozu prakticirate na prednjem sjedalu zbog više prostora ali pazite samo da njezina glava ne nastrada (ukoliko je djevojka viša rastom).

 

 auto kamasutra_3

ONA NA VRHU

Slično kao kaubojka, partnerica je na vrhu ali ste oboje u ležećoj pozi. Mogli bi ovu pozu nazvati i obrnuta misionarska. Odlična za žene koje vole preuzeti inicijativu. Ipak, ova će poza prilično ovisiti o vašoj i njezinoj visini.

 

auto kamasutra_11

DOGGY

Znate onu pozu kada partnerica leži na trbuhu a vi na njoj? Ovo je ta verzija samo što je partnerica prebačena preko prednjeg sijedala, a kako joj trbuh pada preko vrha prednjeg sica guza joj biva izbačena. Idealno za one koji teže pronalaze ulaz (da, ima i takvih) ali je problem to ste prilično stisnuti uz krov autmobila.

 

auto kamasutra_4

POGLED S PROZORA

Varijacija doggy stylea s tim da je žena naslonjena na prozor ili čak, izvedivo ljeti, viri kroz prozor (baš kao pas zar ne?). Važno je obratiti pozornost da ne budete previše energični jer bi vaša partnerica mogla razbiti glavu od prozor.

 

auto kamasutra_13

HELIKOPTER

Prebacite se na zadnje sjedalo s tim da prednja ostaju u normalnom položaju. Vaša djevojka leđima legne na donji dio sjedala tako da joj je glava naslonjena na gornji dio sjedala a noge da su na vaim ramenima. Vama će prednja sjedala pružati oslonac a ova poza je dobra iz razloga što omogućuje duboku penetraciju usljed čega će i vaa partnerica uživati. Ipak, ne preporuča se za dugotrajnije uživanje jer će vaa partnerica nakon toga imati prilično bolna leđa.

 

auto kamasutra_10

NOGE NA VRATU

Ova poza vam je dobro poznata sa kreveta a sasvim je lagano možete prakticirati i u automobilu. Dovoljno da je vaa partnerica legne cijelom dužinom stražnjeg sjedala. Njezine noge na vašim ramenima će vam omogućiti odličan kut ulaska i duboku penetraciju. Ona će, za razliku od ove poze na krevetu, moći svoje noge uprjeti u krov to će joj olakati cijelu pozu.

 

auto kamasutra_6

ŽLICA

Da, i poza zvana žlica je sasvim izvediva u automobilu. Za one neupućene ležite na boku iza svoje partnerice. Poza pruža prilično prisnosti ali zahtjeva i malo veću obdarenost kako bi vaa djevojka uživala.

 

auto kamasutra_8

NA HAUBI

Naravno, možete je izvoditi samo ljeti za toplijih noći ili dana osim ako niste Eksim. Legnete je na haubu, podignete joj noge i… dalje znate sami. Imate više prostora nego u unutrašnjosti ali je veća šansa da će vas netko primjetiti. Ne zaboravite i mogućnost udubljenja haube.

 

Foto: exciteing.com

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najsmjelije tajne vojne operacije

Prisjećamo se najsmjelijih vojnih operacija u povijesti     „Napad padobranaca na zmajevima je predvodio elitni komandos Otto Skorenzy a Mussolini je oslobođen bez iti ...