Pogledajte reakcije muškaraca kada im žena kaže: Dragi, trudna sam!

0

I dok neke žene zajedno sa svojim muškarcem gledaju u test za trudnoću u iščekivanju pozitivnog rezultata, neke pripremaju scenarij kako će radosnu vijest s njim podijeliti

 

Dobiti dijete najljepši je osjećaj u životu. Ali dok ne čujete prvi djetetov plač nakon rođenja, najljepša vijest koju možete čuti zasigurno je: ”Čestitam, postat ćete roditelji.” U većini slučajeva žena je ta koja prva dozna da će njihovu malu zajednicu proširiti novi član obitelj.

I dok neke žene zajedno sa svojim muškarcem gledaju u test za trudnoću u iščekivanju pozitivnog rezultata, neke pripremaju scenarij kako će radosnu vijest s njim podijeliti. Pronašli smo neke zanimljive reakcije muškaraca ovjekovječene kamerom i postavljene na Youtube.

Uživajte!

 

 

 

 

 

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Najveći uspjesi hrvatskog sporta

Pobjeda Marina Čilića na US Openu je samo još jedan dokaz da je Hrvatska malena zemlja velikih sportaša   SVJETSKO PRVENSTVO U FRANCUSKOJ 1998. Znalo ...