Megan Fox

0

Nakon dva nastavka Transformera Megan je više punila stupce trač rubrika nego kino dvorane pa je Diktator prava prilika za povratak

 

8.7

Datum rođenja: 16. svibanj 1986., Mjesto rođenja: Oak Ridge, SAD, Website: www.megan-fox.com

 

Onog trenutka kada smo ugledali sexy brinetu kako se u vrućim hlačicama nadvija nad Camarom u Transformerima, znali smo da naši životi više nikada neće biti isti. Bio je to trenutak kada je rođen novi sex simbol.

Dobrim dijelom zahvaljujući i njenom seksipilu Transformeri su ostvarili nevjerojatne rezultate a koliko je donosila ekranizaciji poznatog crtanog serijala valjda govori to da o Rosie Huntington-Whiteley, koja ju je zamjenila u trećem dijelu, nitko nije ni riječi prozborio. S druge strane, samo zahvaljujući spomenutoj sceni Megan Fox je munjevitom brzinom postala supersexy simbol. Nije bilo magazina čiju naslovnicu nije krasila, niti liste najsexy žena koju nije predvodila. Cijeli svijet je poludio za čarobnim tijelom i prekrasnim plavim očima Megan Fox, a mnogobrojne tetovaže na ženama su postale totalno cool. Da, 2007. godina je definitivno bila njena godina.

Ali, nakon drugih Transformera Megan je nestala s filmske scene. Iz trećeg dijela je navodno izbačena zbog teškog karaktera, a naslovnice časopisa je zamjenila mjestom u trač rubrikama. S njenim zaručnikom Brianom Austin Greenom, poznatijim po ulozi Davida Silvera u Beverly Hillsu 90210, prekidala je dva puta da bi se konačno pomirila pa par sada, navodno, očekuje dijete.

I dok neki tvrde da je Megan Fox psihotična kuja, drugi se kunu da je ranjiva djevojka zarobljena u božantvenom tijelu. Što god od toga točno bilo nas više zanima koliko ćemo je još dugo gledati na ekranima. Diktator je prilika za povratak, hoće li je i iskoristiti?

 

BIOGRAFIJA

Tko bi rekao da je Megan Fox odgojena u strogo katoličkoj obitelji? Za strogi odgoj bili su zaslužni njena majka i očuh koji joj nisu dopuštali niti da ima dečka. Također, zvuči nevjerojatno da je bila potpuno nepopularna u srednjoj školi, često su je terorizirale druge djevojke pa je ručak morala jesti u školskom WC-u. Razlog nije bio njezin izgled već to što se uvijek bolje slagala sa dečkima nego djevojkama. U srednjoj školi je počela uzimati satove glume a kada je skupila dovoljno nova preselila je u Los Angeles gdje je dobijala epizodne uloge u serijama, uključujući i onu u Dva i pol muškarca.

Redatelj Transformera, Michael Bay, je uz Shia Lebeoufa htio neko nepoznato ime koje ne bi zasjenilo cijelu franšizu a izbor je pao na Megan Fox upravo zbog njenog seksipila. Kada su joj na audiciji dali jeans hlačice i top znali su da stvaraju novi sex simbol. Transformeri su na kraju zaradili 700 milijuna dolara ali su svi pričali o Megan. I umjesto da Bayu bude zahvalna za pruženu priliku, Megan je počela sa uvredama, pogotovo kada je trebalo promovirati drugi dio Transformera, uspoređujući Baya na setu sa Hitlerom.

Nakon otrovnih strelica koje je odapela Megan, cijela snimateljska ekipa je stala u obranu Baya nazivajući Fox glupom kao stup. Očigledno je bilo da je njezina avantura s Transformerima završila, iako je Bay inzistirao da će se pojaviti i u trećem dijelu. To se naravno nije dogodilo, već je zamjenjena modelom Rosie Huntington-Whiteley. Da stvar po Megan bude gora, njezinu iduću ulogu u horroru Tijelo lijepe Jennifer kritika je popljuvala a rezultat na box officeu je bio katastrofalan. Ništa boljim se nije pokazla niti uloga u Jonah Hexu. Karijera je, koja je tek počela je odjednom počela propadati.

Osim pljuvanja po Bayu, Fox je punila stupce trač magazina i svojom vezom s nekadašnjom zvijezdom Beverly Hillsa 90210, Biranom Austinom Greenom. Par se upoznao još i prije nego je Fox postala poznata, na setu serije Hope i Faith. Od tada su malo zajedno, malo odvojeno, uključujući i dva razdoblja zaruka od kojih je prvo trajalo pune tri godine. Par se konačno na Hawaiima i vjenčao a sada očekuju i dijete.

Prvi znakovi povratka dogodili su se kada je Megan postala zaštitno lice za Armani jeans i donje rublje. Njena reklama u kojem je samo u donjem rublju brzo je privukla pažnju. Hoće li njena glumačka karijera oživjeti vidjet ćemo uskoro jer u kina stiže Diktator sa Sachom Baronom Cohenom, u kojem glumi i Megan Fox.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Chuck Norris

Jedini čovjek koji je u stanju preživjeti ugriz kobre, zadati šah-mat jednim potezom, pobjediti zid u tenisu i dva puta brojati do bezbroj se konačno ...