Jordan Carver

0

Muškarci širom svijeta dobro znaju tko je ona, ali istovremeno o njoj ne znaju gotovo ništa!

 

6.7

Datum rođenja: 30. siječanj 1986., Mjesto rođenja: Thier, Njemačka Website: www.jordancarver.com

 

Na njezine slike ste naišli već stotine puta, njezine grudi vam sigurno nisu promaknule, njezino ime vam je itekako dobro poznato, ali ne postoji vam poznatija djevojka o kojoj u biti toliko malo znate! Njezino ime je Jordan Carver i jedino što većina od nas zna je da ima ogromne grudi, da ih voli pokazivati na slikavanjima te da smo tu i tamo primjetili da voli jogu! A Jordan Carver je karijeru izgradila upravo na muškoj ljubavi prema velikim grudima.

Nazvati njezine grudi velikima je čak podcjenjivanje, jer njezini atributi su prije – enormni. Carver je bila i više nego skladna, jer ju je Bog nagradio s 168 cm visine, 55 kg težine i prirodnim peticama, kada se odlučila grudi povećati na – sedmice!!! Nevjerojatno zvuči da je Carver prije povećanja patila od kompleksa, i da uopće nije imala karijeru foto modela na pameti kada se odlučila na povećanje. Ali, kada se tadašnjoj kozmetičarki pružila prilika da izgradi karijeru na svojim novima silikonskim grudima Carver se nije puno mislila, i zvijezda je rođena! A uspjeh Njemice je bio meteorski. Samo su tri godine prošle od kada je pokrenula svoj website i pozirala za talijanski fetish magazin Alula, a danas je Carver nezaobilazna na svim listama najseksi žena svijeta. I sve to bez da se ikada potpuno skinula (osim za famozno slikavanje za Alule).

Ali, ako ste zaključili da je Jordan još jedna od onih tupavica koje ne znaju složiti niti dvije smislene rečenice, prevarili ste se. Prsata Carver neće dobiti Nobelovu nagradu, niti će biti članica Mense, ali njezini intervjui su zabavni jer sasvim dobro shvaća svijet oko sebe i još bolje zna što želi.

 

BIOGRAFIJA

Svijet Inae-Marie Schnitzer, kćeri talijansko-njemačkih roditelja koja je u Njemačkoj radila kao kozmetičarka i vizažistica za jednu francusku kozmetičku kompaniju se promijenio nakon što je upoznala jednog iskusnog fotografa. Fotograf, koji je u karijeri radio za Playboy i Vogue, je u njoj odmah prepoznao ogromni potencijal te ju je ohrabrio da preseli u Los Angeles kako bi počela raditi kao fotomodel. Karijera Jordan Carver, kako se u međuvremenu prozvala, počela je lansiranjem vlastite web stranice, a cijeli svijet je zainteresirala nakon poziranja za britanski ZOO, i pogotovo talijanski fetish magazin Alula u kojem je po prvi (i jedini put) pozirala naga. Uskoro se otkrilo da je Carver velika ljubiteljica joge, pa je postala toliko poznata po slikama za vrijeme vježbanja joge da je izdala i vlastiti DVD s joga vježbama. Nije puno trebalo da dobije i prve glumačke ponude pa je nastupila u njemačkoj trash komediji Tko je ubio Johnnyja. Nastupala je i u njemačkom reality showu Wild Girls – na štiklama kroz Afriku, u kojemu je zajedno s drugim natjecateljicama putovala kroz pustinju Namibije zajedno s lokalnim domorocima. Nakon ispadanja, vratila se u SAD gdje je nastavila s onim što joj najbolje ide – slikavanjima svojih enormnih grudi.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 najboljih poza svih vremena

Donosimo vam najbolje ikada izmišljene poze u kojima podjednako uživate i vi i vaša partnerica   10. ŠKARE Unatoč tome što su pokreti ograničeni u ...