Irina Voronina

0

Desetak sekundi, koliko traje njeno pojavljivanje u Piranih 3DD, bilo je dovoljno da nas podsjeti zašto volimo ovu rasnu Ruskinju

 

7.1

Datum rođenja: 19. rujan 1977., Mjesto rođenja: Dzerzhinsk, Rusija, Website: www.irinavoronina.net

 

Irina Voronina nikako nije mogla proći nezapaženo kod modnih agenata. Visoka 177 cm, plavuša, vitka, prirodnih oblina, tipična Ruskinja za kojom se glave okreću. I što je još važnije, Irina je, kao i većina Ruskinja, na vi sa sramom. Svjesna svoje ljepote nije se ustručavala razgolititi pred fotografima.

Iako je počela karijeru u Milanu kao fotomodel, agencije su toliko brzo poludile za njom da je kroz samo nekoliko mjeseci već snimala reklamne kampanje po cijelom svijetu. Jedan takav posao ju je odveo u Los Angeles gdje su je primjetili agenti Playboya. Nagovarati je nije trebalo dugo, uostalom bio bi zločin da nije pokazala čim raspolaže, i Voronina je brzo postala Playmate mjeseca, a potom i godine 2001.

Na našu sreću Voronina nije tu stala pa se pojavljivala u magazinima za muškarce poput Maxim, Perfect 10, Max, Rufus… Kao i većini modela, san joj je bio postati glumicom, što joj i nije baš pošlo za rukom, ali za našu sreću dovoljno je bilo da se pojavi na ekranu.

Danas je Voronina u 35. godini i slobodno se može reći da izgleda bolje nego ikada. Uostalom, s obzirom da dolazi iz države koja proizvodi prezgodne ženske kao na pokretnoj traci, to nikada nije bilo ni upitno. Voronina vjerojatno nikada neće postati superpoznata iako ne bi bila prva koja je uspjela u 30-tim, sjetite se samo Sofie Vergare, ali dok je god spremna pokazati tijelo mi ćemo biti sretni.

 

BIOGRAFIJA

Rođena u malom gradiću u Rusiji, Irina Voronina je od malih nogu sanjala o karijeri manekenke. Već od malih nogu izdvajala se iz okoline a svoju prvu priliku dobila je u svojoj 14. godini kada je počela nositi revije u Sevastopolu. Modni skauti su je primjetili vrlo brzo, ali trebalo je proći šest godina prije nego je odlučila preseliti u Milano. Vrlo brzo je postala prebukirana, putujući svijetom i snimajući reklame za Sisley, Skyy Vodku, Miller Lite, Baccardi…

Jedno putovanje za snimanje reklamne kampanje dovelo ju je u Los Angeles gdje ju je gotovo isti tren primjetio skaut Playboy. Cijela redakcija je bila toliko oduševljena prekrasnom plavušom da su inzistirali da se slika. Voroninu nije trebalo puno nagovarati pa je izašla u broju za siječanj 2001 kao Playmate mjeseca a iste je godine proglašena i zečicom godine. Oduševljenje i redakcije i čitatelja tu nije stalo pa se Voronina pojavila u mnogobrojnim Playboyevim videima, kao i Playmates at Play at the Playboy Mansion 2005, prvom Playboyevom kalendaru sa djevojkama u kupaćim kostimima.

Nakon što je. potaknuta uspjehom u Playboyu, preselila u Los Angeles usljedio je niz slikavanja za magazine, koja su u većini slučajeva uključivala minimum krpica na sebi. Logičan slijed bila je glumačka karijera, ali producenti filmova su većinom bili zainteresirani da se u njihovim filmovima Voronina pojavi u istom izdanju kao i na stranicama Playboya.

Nakon  Velikog filma i Reno 911!: Miami ove smo je godine mogli gledati u Piranh i 3DD, a do kraja godine bi je trebali gledati u malo većoj ulozi u komediji Life’s an Itch.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments