Emilia Clarke

0

Najseksi žena na svijetu, prema izboru AskMena, prava je djevojka iz susjedstva

 

8.0

Datum rođenja: 1. svibanj 1987., Mjesto rođenja: London, Velika Britanija, Website: emilia-clarke.net

 

Ugledni AskMen portal ima ukusa. Tijekom 12 godina, koliko prave listu najseksi žena svijeta, na vrh su stavljali ljepotice poput Adriane Lime, Jessice Albe, Monice Bellucci, Charlize Theron, Sofie Vergare i Jennifer Lawrence, a ove godine listu predvodi britanska glumica poznata kao Daenerys Targaryen. U konkurenciji razvikanih zvijezda, modela za kupaće kostime i pjevačica koje se natječu u tome tko će pokazati više kože, pobjedu je odnjela tipična djevojka iz susjedstva. I malo tko će reći da pobjeda nije zaslužena, jer plavokosa Khaleesi iz Igre prijestolja je definitivno posebna djevojka.

Clarke je prvi put privukla pozornost na sebe u seriji u čijim se prvim scenama prilično često pojavljivala kao od majke rođena. Njezina ljepota, i duga gotovo bijela kosa jednostavno nije mogla proći nezapaženo. Ipak, po našem skromnom mišljenju, Clarke još atraktivnije izgleda sa svojim prirodnim izgledom brinete. Ali, osim što privlači izgledom Emilia Clarke je i izuzetno zanimljiva djevojka. Da nije postala glumica, bila bi arhitekt, a osim što je vrsna glumica, odlična je u pjevanju, plesanju te sviranju flaute, gitare i klavira. Kao pravi prototip djevojke iz susjedstva, obožava gledati prave serije poput Breaking Bada, a unatoč trenutnoj slavi ostala je čvrsto na zemlji. Nije ni čudo što je Seth MacFarlane pao na njezin šarm.

Na našu sreću, Emiliu Clarke bi trebali sve više gledati na ekranu. Uskoro počinje četvrta sezona Igre prijestolja, a njezina prva velika filmska uloga bit će iduće godine u novom Terminatoru u kojoj će joj partner biti nitko drugi do veliki Arnold Schwarzenegger.

 

BIOGRAFIJA

Emilia Clarke je rođena u Londonu, a u glumu se zaljubila već s tri godine, kada je pogledala mjuzikl na čijem je ozvučenju radio njezin otac. Prve uloge je ostvarila u predstavama u Srednjoj školi, a kasnije je osim u predstavama, kao 20-godišnjakinja nastupila i u nekim reklamama. Na TV ekranu je debitirala u jednoj epizodi serije Doktori, dok je filmski debi imala 2010. u TV filmu Triassic Attack. Samo te dvije uloge su joj bile dovoljne da je jedan britasnki magazin proglasi Britanskom zvijezdom budućnosti.

I nije puno ni prošlo, a Clarke je napravila prvi korak prema ostvarenju tih prognoza, nakon što je izabrana da glumi u novom projektu HBO-a Igra prijestolja. Serija je postala hit, Clarke je postala prepoznatljivi dio Igre prijestolja, a 2013. godine čak je bila nominirana i za Emmyja za sporednu ulogu u dramskoj seriji. Iste godine je debitirala i na Boradwayu u Doručku kod Tiffanyja, a uskoro ćemo je moći gledati i na velikom platnu u filmovima Garden of Last Days i Terminator: Genesis.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzija: Zemlja: Novi početak

Otac i sin Smith u suradnji s povratnikom Shyamalanom. Kakav je rezultat?   INFO Datum premijere: 6. lipanj 2013. Redatelj: M. Night ShAymalan Uloge: Jaden ...