Candice Swanepoel

0

Visoka plavokosa Južnoafrikanka model je o kojem se sve više priča

 

8.0

Datum rođenja: 20. listopad 1988., Mjesto rođenja: Mooi River, Južna Afrika, Website: www.candiceswanepoel.com

 

Candice Swanepoel neće otkriti lijek za rak, neće naslikati sliku koja će jednog dana završiti u Louvreu, niti će riješiti vječni sukob Palestinaca i Židova. Ne samo to, vjerojatno neće završiti niti fakultet. Ali ono što radi, a to je poziranje i hodanje u donjem rublju, radi vrhunski. S tek 24 godine Candice je jedan od najtraženijih modela Victoria’s Secreta, a Charlize Theron dobila je opasnu konkurenciju za najbolji južnoafrički izvozni proizvod.

Iako je model za najpoznatiji svjetski brand donjeg rublja već šest godina, cijeli svijet je tek posljednjih godina doslovno poludio za ovom ljepoticom. Ono što je najveći misterij je što nitko ne zna što je bio okidač. Dok neke djevojke postanu popularne nakon veze s nekim glumcem poput npr. Leonarda Di Capria, nakon razgolićenog slikavanja, ili neke sexy reklame, Candice jednostavno radi iste stvari koje je radila i na početku karijere – pozira i izgleda vrhunski. Međutim, u posljednje dvije godine nema poznatog branda koji nije angažirao 175 cm visoku ljepoticu pa smo doslovno zatrpani njezinim slikama.

Proljeće je inače vrijeme kada nas ovaj Victorijin anđeo najviše razveseli. Zašto? Zato što je to vrijeme kada se pojavljuju katalozi kupaćih kostima, a Candice u njima uvijek zabljesne.

 

BIOGRAFIJA

Odrastajući u malenom mjestu u Južnoj Africi karijera modela vjerojatno mladoj Candice nije bili niti na kraju pameti. A tada se sasvim slučajno našla na pravom mjestu u pravo vrijeme – na tržnici u Durbanu na kojoj je bio i modni agent Kevin Ellise.

Lokalna agencija je poslala slike poznatoj londonskoj agenciji Select koja je, među ostalim, otkrila Siennu Miller i Helenu Christensen. Samo 25 minuta nakon što su dobili slike u Južnu Afriku je stigao telefonski poziv zahtjevajući da se Candice hitno pojavi u Londonu.

Samo godinu nakon toga nosila je najpoznatije revije po Londonu i New Yorku, te pozirala za talijanski Vogue. Pozivi od najpoznatijih dizajnerskih imena, poput Dolce & Gabbane su neprestano stizali pa se karijera Candice već tada mogla ocjeniti izuzetno uspješnom. A tada, 2007. godine, je stigao poziv da se priključi supermodelima poput Mirande Kerr i Alessandre Ambrosio na slikavanju za katalog Victoria’s Secret. Od tada je neizostavni dio Victoria’s Secret Fashion Showa, a moglo je se vidjeti i u svim važnijim katalozima kupaćih kostima. Tako je 2010. godine bila model za liniju kupaćih kostima Kardashianki, kao i u Victorijinom SWIM katalogu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Whiskey: 5 stvari koje bi trebali znati

Irci će se naljutiti ako njihov proizvod nazovete whiskyjem jer smatraju svoj proizvod dosta kvalitetnijim od škotskog   IRSKI JE SA „E“ Ljudi često griješe, ...