Blake Lively

0

Život lijepe glumice joj u posljednje vrijeme donosi samo lijepe vijesti, njena uloga u Divljacima osvaja kritičare a nedavno se i udala za Ryana Reynoldsa

 

7.7

Datum rođenja: 25. kolovoz 1987., Mjesto rođenja: Los Angeles, SAD, Website: instagram.com/blakelively

 

Lista celebrity djevojaka, za koje se nadamo da bi nekim čudom, većim čudom od višestrukih dobitaka na lotu, mogle završiti kao naše bolje polovice, sve je manja i manja. Nakon Jessice Biel, ovih smo dana, nažalost, morali precrtati i ime Blake Lively. Lijepa se plavokosa glumica odlučila, nakon godine dana veze, udati za Ryana Reynoldsa te je već najavila da će mu roditi 30-ero djece! Kao da Reynolds već nema dovoljno sreće u životu.

Za ime Blake Lively prvi smo put čuli kada nam je naša bivša kolegica Mala Iva, ljubiteljica teen serija, pričala o, nama tada nepoznatoj seriji, Tračerica i tamo nekoj zgodnoj glumici. Naravno da smo se samo smijali i da nikada ne bi pogledali Tračericu da ista ta glumica nije počela puniti stupce iz jednog drugog razloga – veze s Leonardom DiCapriom. A kao što je Leo garancija da je film u kojem glumi vrhunski, tako je garancija i da je njegova trenutna bolja polovica komad i pol!

Bila veza s Leonardom odličan Blakein marketinški potez ili ne, činjenica je da ju je svijet tek tada počeo primjećivati, jer koliko god Tračerica bila gledana, teen serije osim teenagera nitko i ne gleda. Usljedile su ponude za filmove, međutim Blake je bila pametna djevojka i birala je uloga, a jedna takva, ona u Green Lanternu, joj je donjela na našu žalost i vezu s Reynoldsom.

 

BIOGRAFIJA

Roditelji Blake Lively su bili uspješni filmski agenti u Los Angelesu pa je od najranijih dana Blake mogla birati kada će započeti s glumom i u kojem filmu. Međutim, dok je većini djevojaka san glumiti u Hollywoodu mlada se Blake htjela koncentrirati na školu pa ju je njen brat doslovno, njoj iza leđa, upisao kod svog agenta. Kako ne bi razočarala svog brata Blake je pošla na audiciju za Čarobne hlače, iako je zahvaljujući utjecaju svojih roditelja mogla dobiti ulogu bez ikakvih problema.

Ohrabrena rezultatima ipak je odlučila staviti odlazak na Stanford na led i posvetiti se glumi. Na još jednoj audiciji je dobila ulogu zločeste djevojke koja postaje dobra u Tračerici. Serija ju je lansirala među celebrity zvijezde ali ju je svijet počeo doživljavati kao Serenu van der Woodsen pa je Lively očajnički tražila filmsku ulogu kojom će pokazati da zna i glumiti. Nakon uloge u Gradu lopova vjerojatno nije ni sumnjala da će joj pojavljivanje na filmskom festivalu u Cannesu promjeniti život. Ali ne zahvaljujući Gradu lopova već Leonardu DiCapriu kojega je tu upoznala i s kojim je počela ljubavnu vezu. Paparazzi su pratili svaki njihov korak a ime Blake Lively postalo je poznato svakom stanovniku planete Zemlja.

Slavu je Lively iskoristila za dobijanje uloge u akcijskom filmu Green Lantern koji se na box officeu pokazao potpunim promašajem, ali je plavokosoj glumici donio osobnu sreću – upoznala se i zaljubila u Ryana Reynoldsa za kojega se kasnije i udala. A da nije samo ukras na ekranu, već da zna i glumiti, Blake je pokazala ulogom djevojke u novom filmu Olivera Stonea Divljaci.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako izlaziti s prijateljevom sestrom?

Izlazak s prijateljevom sestrom je kompliciraniji zadatak nego s bilo kojom drugom djevojkom, ali i to je izvedivo ukoliko pratite ove savjete   „Najvažnije je ...