Ovog proljeća nosite zeleno!

0

Kada je moda u pitanju većina muškaraca se odlučuje za sigurne boje – crno, sivo i plavo. S ovim bojama se jednostavno ne može pogriješiti, a prednost im je što se mogu kombinirati s jako puno drugih boja. Ali zašto ne bi izašli iz svoje sigurne zone i ovo proljeće se odlučili za malo eksperimentiranja? Zašto ovo proljeće ne nositi boju koja je karakteristična za proljeće – zelenu?

Iako vam možda na prvu ne zvuči kao dobra ideja, ali sa zelenom bojom možete krenuti već od odijela! Naravno, nećete izabrati kričavo zelenu boju za svoje odijelo, ali odijela u tamno zelenoj i pogotovo maslinasto zelenoj boji izgledaju odlično. Ova odijela nisu nešto što bi trebali nositi svakodnevno, ali odlično dođu za osvježavanje stila i garderobe, te za nošenje u točno određenim svečanim prilikama. Dok su svi na vjenčanju u klasičnim odijelima vi ovo proljeće zasjajte u tamo zelenom!

Ukoliko niste dovoljno hrabri za takvo odijelo, a nije ga lako niti nabaviti, odlučite se za tamno zelene hlače! Ove se hlače kombiniraju sa svim bojama kao i tamno modre, a s nekim stvarima se slažu čak i bolje. Na crne cipele tako tamno modre hlače i nisu najbolje rješenje, ali zato tamno zelena ide odlično. A pogotovo sa smeđim cipelama!

Tamno zeleni sako je također jako dobar izbor jer odlično ide sa svim bojama a pogotovo s jeans hlačama s kojima tvori možda i najbolju kombinaciju u kojoj ćete izgledati moderno i profinjeno. Isto vrijedi i za zelene džempere i veste.

Na kraju, nemojte zaboraviti niti kravate, čarape, remene i džepne rupčiće koji mogu samo oplemeniti vaš izgled proljetnog zelenila!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments