Ovo je najsavršenija žena današnjice

0

Portal AskMen je napravio listu 99 najistaknutijih žena godine, a na prvom mjestu se našla mlada britanska glumica

 

Kada je osvojila producente na audiciji za Hermioneu Granger, na koju se prijavila samo zato što su se svi prijavljivali, Emma Watson vjerojatno nije ni slutila koliko će joj se svijet promijeniti. Danas, 16 godina kasnije Watson je talentirana mlada glumica koja osvaja ne samo glumom, nego i izgledom, ali još važnije i velikim srcem. Izuzetno aktivna u humanitarnim akcijama, Watson je toliko oduševila ekipu iz uglednog portala AskMen da su je odlučili staviti na prvo mjesto njihove ovogodišnje liste najistaknutijih žena svijeta.

„Emma Watson je toliko nevjerojatnih stvari odjednom – uspješna, bogata, poznata, modno uvijek savršena, prelijepa, inteligentna, pristupačna… I unatoč tome, umjesto da uživa u luksuznom životu ona sebe čvrsto drži na zemlji i aktivira se u socijalne probleme, prije svega na mijenjanje pogleda društva na žene“ napisalo je uredništvo AskMena u objašnjenju zašto je Watson predvodnica liste.

Iza prelijepe glumice su ostale drugoplasirana MMA borac Ronda Rousey i trećeplasirana starleta Kim Kardashian. Među prvih 10 su i pjevačica Taylor Swift, skijašica Lindsey Vonnn, poslovna žena Elisabeth Holmes, pjevačica Beyonce, supruga Georgea Clooneya Amal, glumica Jennifer Lawrence, te tenisačica Serena Williams.

Prošlogodišnja pobjednica Emilia Clarke je zauzela 78. mjesto, a cijelu listu možete pogledati OVDJE.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments