Ovo bi djevojke htjele od vas ali…

0

…vam to nikada neće reći već će sve zadržati za sebe

 

„Iako to neće svaki put reći, žene žele da im muškarci pomognu i sami preuzmu inicijativu“

 

Poznato je da žene imaju šesto čulo, posebice kada je riječ o vezama i ljubavnim odnosima. One stalno analiziraju sve te sitne detalje i promjene koje uočavaju, ali rade to potiho i skriveno. I dok nam se čini da nema te tajne koju će žena uspjeti zadržati za sebe, ipak ima nešto što će žene skrivati od muškaraca kao zmija noge.

 

ŽELE DA MUŠKARAC PREUZME INICIJATIVU

To je ženama vrlo bitna stvar. Iako su odlične u multitaskingu, ipak ne žele baš sve raditi same. Iako to neće svaki put reći, žene žele da im muškarci pomognu i sami preuzmu inicijativu. Iznenadite nas, poručuju.

 

 

ŽELE DA IH ČEŠĆE IZNENADITE

Žene jako vole divna, pozitivna i kreativna iznenađenja pa potajno žele da ih muškarci češće iznenade nekom lijepom gestom. Naravno, neće to reći na glas jer to onda ne bi ni bilo iznenađenje, zar ne?

 

BOJE SE DA ĆE VAS PRIVUĆI DRUGA ŽENA

Žene su u stalnom strahu da će njihovog muškarca više privući neka druga žena, kolegica, prijateljica, susjeda… Ne mora ni doći do prevare, ali sama spoznaja da njen muškarac mašta o drugoj je za ženu jako teška. Razlog je jednostavan, svi želimo ono što ne možemo imati.

 

PRIMJEĆUJU GOVOR TIJELA

Poznato je da žene imaju šesto čulo, posebice kada je riječ o vezama i ljubavnim odnosima. One stalno analiziraju sve te sitne detalje i promjene koje uočavaju, ali rade to potiho i skriveno. Još ako primjete situaciju iz prethodne točke, žene će biti vrlo uzrujane.

 

NE SMETA IM DA IMATE VRIJEME SAMO ZA SEBE

Samo nekoliko muškaraca zna da žene nemaju ništa protiv toga da muškarci uzmu vremena za sebe, izađu s prijateljima, gledaju sport. Ali tajna je da ženama smeta nedostatak pažnje u tim situacijama.

 

ŽELE PROSTOR SAMO ZA SEBE

Ne misli žena pritom na to da joj treba vlastita soba, iako bi dobro došla za sve njene cipele i garderobu, ali kada žena kaže da joj treba prostora zapravo traži razumijevanje.

 

ŽELE DA IH VAŠI PRIJATELJI PRIMJETE

Iako se većina muškaraca želi hvaliti ‘komadom pored sebe’ svojim prijateljima, isto tako njihove žene, djevojke žele biti ‘priznate’, odnosno, žele da ih njihovi prijatelji prihvate.

 

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Samo u Bosni

Kako je prošla Enina avantura u Bosni i Hercegovini? Pročitajte…   „Na putu sablažnjavamo ljude po cesti jer se toliko kreveljimo da se ljudi zgražaju“ ...