Ovim ste osvajali djevojke u 20-toj….

0

…ali u 30-toj djevojke to odbija

 

BITI NESHVAĆEN

Biti drukčiji od drugih nešto je što vam je jamčilo prolaz kod cura u 20-tim. Djevojke su uvijek maštale o muškarcu koji je misteriozna, pa čak i o onome koji je skrenuo s pravog puta ali će ga one vratiti! U 30-tim to jednostavno ne prolazi jer je buntovnost dio 20-tih, a sada se već ipak traži ozbiljnost, a onaj tko nije pronašao „pravi put“ neće ga ni pronaći.

 

GITARA KAO NAJBOLJE DRUŠTVO

Gitara i rock život također znači buntovnost, nešto što kod mladih djevojaka itekako prolazi. Mladić koji je svugdje nosio gitaru sa sobom, pa čak i ako nije bio neki talent u sviranju, je bio prihvaćen. Danas baš i ne, jer život je takav da boemi jednostavno ne prolaze, a gitara je samo smetnja.

 

NABACIVANJE SVAKOJ ŽENI

Jedno od omiljenih zakona za mlađe muškarce je zakon velikih brojeva – što se nabacivaš većem broju djevojaka veća je šansa da ćeš negdje i uspjeti. I djevojkama to nije ni smetalo jer su se i one (donekle) vodite tom logikom. Mladost se i onako vrti oko kvantitete a ne kvalitete. U 30-tim je već druga stvar, i muškarci koji se nabacivaju baš svakoj djevojci se smatraju – očajnicima.

 

KONBARENJE

Vratite se 10 godina unatrag i sjetite se kako mlađe djevojke padaju na konobare, i kako idu u određeni caffe bar ili klub jer tamo radi „onaj slatki frajer“. Konobar je stoga bilo idealno zanimanje ukoliko ste u 20-tim! Deset godina kasnije, konobar ne prolazi jer, bez uvrede konobarima koji naporno rade svoj posao, djevojke u 30-tim ipak preferiraju ambiciozne muškarce koji žele ostvariti neku karijeru.

 

OPIJANJE

U 20-tim jednostavno ne možeš biti frajer ako nisi najbolji prijatelj s JohnnyWalkerom i drugim alkoholnim pićima. Isto vrijedi i za cigare, jer „ima nešto“ u tipovima kojima cigar visi iz usta. Da, ako je djevojka spada u onu kategoriju „mladost ludost“. Iako pravi muškarac i dalje mora podnositi alkohol bez da se opije od jedne čaše vina, opijanja i cigarete bi trebale biti stvar prošlosti.

 

NESLAGANJE S RODITELJIMA

Ne daj Bože reći pohvalno neku rečenicu o roditeljima, a rečenice tipa „što me gnjavi stara“ ili „daj stari ne s..ri“ moraju biti svakodnevica u 20-tim ukoliko ste htjeli ostaviti dojam pravog frajera. Kada uđete u 30-te, i kada i sami postanete roditelj, vidite koliko je teško biti roditelj, i koliko je potrebno odricanja i odgovornosti pa počnete i mijenjati mišljenje. Recite prve dvije spomenute rečenice pred djevojkom i smatrat će vas onim što i jeste – balavcem.

 

TUČNJAVA

Sudjelovanje u tučnjavi je ispit zrelosti za svakog muškarca, i ako se barem jednom niste zakačili s nekim djevojke će početi sumnjati u vašu muškost. Ipak djevojke maštaju o nekome tko će ih zaštititi. Ali, kada odrastu, djevojke vide da grubijani rijetko imaju meko srce, te da to postoji samo u ljubavnim romanima na koje padaju, pa počnu cijeniti civiliziranija rješavanja problema. Dakle, gospodo, ako želite privući mladu damu ne upuštajte se u tučnjave osim ako to baš nije nužno.

 

„KLOŠARSKO OBLAČENJE“

Na kraju ponovo malo o buntovnosti. Mlade djevojke će uvijek padati na tipove poput KurtaCobaina, zgodnog tipa koji je živio život kako je htio, koji je svirao gitaru i koji je imao svoj „klošarski“ stil oblačenja. Rasparane jeans hlače, bijela majica, flanelska košulja i neuredna kosa… Što mislite kako će vas doživjeti djevojka u 30-tim ako tako dođete obučeni na spoj? Drugom spoju se ne bi trebali nadati! Stil oblačenja djevojkama puno otkriva – a „klošarski“ stil odaje da vas nije briga za ništa, pa tako neće ni za nju.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments