Odjevni predmeti u koje morate investirati ove jeseni

0

Ukoliko želite biti muškarac sa stilom trebali bi ove jeseni i zime pronaći mjesto u ormaru za ove odjevne predmete koji će značajno poboljšati vaš izgled.

1. Košulja od debljeg materijala. I ove godine je tzv. overshirt ponovo u modi te bi obavezno trebali naći mjesto u vašem ormaru. Ove košulje možete umjesto jakni nositi preko odjeće, a ove je jeseni popularna u svim varijantama pa stoga izaberite onu koja vam se najviše sviđa.

2. Dolčevita. Odličan komad odjeće koji se može nositi i u casual i poslovnim prilikama. Ujedno će vam pružati i toplinu za vrijeme hladnijih dana stoga investirajte u kvalitetnu dolčevitu jer se one jeftinije brzo mogu raspasti.

3. Karirani vuneni sako. Još jedan topli odjevni komad koji bi se trebao naći u vašem ormaru. Savršen je za poslovne muškarce, pa će predstavljati neizostavni dio vašeg poslovnog stila i ove jeseni i zime. U kombinaciji s jeans hlačama možete ga nositi i u casual prilikama.

4. Crne kožne čizme. Najčešće se nose u casual prilikama ali jak ose dobro mogu uklopiti i u poslovnoj varijanti. Investirajte stoga novac u kvalitetne čizme koje će vam pružiti udobnost, toplotu i sigurnost.

5. Vuneni kaput. Bilo da je riječ o crnom, sivom ili nekom treće boje, vuneni kaput bi se obavezno trebao naći u vašem ormaru. Bez obzira koju boju da izaberete kvalitetan vuneni kaput je nešto što će se savršeno uklopiti u vaš stil u ovim hladnijim danima.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako nositi rozu i biti muškarac

Roza boja se smatra ženskom bojom, ali čak je i vi možete nositi i istovremeno izgledati kao pravi muškarac   „Samo „kap“ roze boje može ...