Odjevni predmeti u koje morate investirati ove jeseni

0

Ukoliko želite biti muškarac sa stilom trebali bi ove jeseni i zime pronaći mjesto u ormaru za ove odjevne predmete koji će značajno poboljšati vaš izgled.

1. Košulja od debljeg materijala. I ove godine je tzv. overshirt ponovo u modi te bi obavezno trebali naći mjesto u vašem ormaru. Ove košulje možete umjesto jakni nositi preko odjeće, a ove je jeseni popularna u svim varijantama pa stoga izaberite onu koja vam se najviše sviđa.

2. Dolčevita. Odličan komad odjeće koji se može nositi i u casual i poslovnim prilikama. Ujedno će vam pružati i toplinu za vrijeme hladnijih dana stoga investirajte u kvalitetnu dolčevitu jer se one jeftinije brzo mogu raspasti.

3. Karirani vuneni sako. Još jedan topli odjevni komad koji bi se trebao naći u vašem ormaru. Savršen je za poslovne muškarce, pa će predstavljati neizostavni dio vašeg poslovnog stila i ove jeseni i zime. U kombinaciji s jeans hlačama možete ga nositi i u casual prilikama.

4. Crne kožne čizme. Najčešće se nose u casual prilikama ali jak ose dobro mogu uklopiti i u poslovnoj varijanti. Investirajte stoga novac u kvalitetne čizme koje će vam pružiti udobnost, toplotu i sigurnost.

5. Vuneni kaput. Bilo da je riječ o crnom, sivom ili nekom treće boje, vuneni kaput bi se obavezno trebao naći u vašem ormaru. Bez obzira koju boju da izaberete kvalitetan vuneni kaput je nešto što će se savršeno uklopiti u vaš stil u ovim hladnijim danima.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Festinin novi Chrono Bike

Pogledajte novo ekskluzivno izdanje Chrono Bikea   Nakon što je sredinom prošle godine predstavljen Limited Edition, Festina je na ovogodišnjem Baselworldu predstavila novo ekskluzivno izdanje ...