Objavljen prvi trailer za novi True detective

0

Trailer, ili bolje rečeno teaser, obećava još jednu mračnu sezonu

 

Woddy Harrelson i Matthew McConaughey su u prvoj sezoni Pravog detektiva odigrali tako dobre uloge da će njihove cipele biti (gotovo) nemoguće ispuniti. Colin Farrel, Vince Vaughn, Rachel McAdams i Taylor Kitsch su nositelji druge sezone za koju je upravo izbačen prvi trailer/teaser.

Bizarno ubojstvo okuplja tri pripadnika zakona i kriminalca, od kojih će se svaki morati probiti kroz mrežu urota i izdaja – stoji u kratkom službenom opisu serije. Colin Farrell je Ray Velcoro, kompromitirani detektiv u industrijskom gradu Vinci, Vince Vaughn je Frank Seymon, kriminalac poduzetnik koji je u opasnosti da izgubi svoje životno dijelo, dok se njegova supruga, Kelly Reily, bori sa svojim porocima. Ured šerifa predstavlja Ani Bezzerides (Rachel McAdams) koja je često u sukobu sa sistemom koji predstavlja, dok će policajac na motoru, ratni veteran, Paul Woodrugh (Taylor Kitsch) pokrenuti cijeli niz događaja nakon što pronađe mrtvo tijelo.

Iako u teaseru/trailer nema dijaloga, ipak možemo zaključiti kako će i ova sezona biti mračna, nasilna i uznemirujuća! Uostalom pogledajte sami i slobodno izrazite svoje mišljenje – što vi očekujete od druge sezone?

 

https://www.youtube.com/watch?v=3e99gX6UNN0

 

Foto: HBO

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

15 seksualno napasnih učiteljica

Donosimo vam 15 najseksipilnijih učiteljica koje su imale seksualne odnose sa svojim učenicima   „Zgodna 27-godišnja učiteljica je održavala seksualne odnose s 16-godišnjim učenikom u ...