O čemu žene razmišljaju na spoju

0

Osam stvari o kojima većina žena razmišlja dok je na prvom spoju

 

GDJE STE JE ODVELI

Djevojke će s posebnim nestrpljenjem očekivati izlazak kako bi vidjele gdje ćete je odvesti. Mjesta na koja sigurno ne žele poći jest nogometna utakmica, birtija u kojoj izlazite sa društvom ili neko već prožvakano mjesto. Ako se pokažete originalnim, znat će da vam je stalo do nje jer ste se očigledno potrudili.

 

HIGIJENA

Žena će dobro proučiti svaku drugu ženu koja prođe, ali će dobro proučiti i vas dok sjedite nasuprot nje na prvom spoju. Jedna od važnijih stvari koju će gledati jest higijena. Neke djevojke vole muškarce koji se depiliraju, druge ne, ali i jedne i druge vole da držite do sebe, tj. da imate barem osnovne higijenske navike. Ako ste nepočešljani, smrdite, niste oprali zube… Direktni crveni karton!

 

O ČEMU PRIČATE

Tko se još ne sjeća reklame „Dosta priče o mom autu, pričajmo sada malo o meni“? Djevojke će jako puno toga zaključiti na osnovu vaše priče, i ako cijeli prvi spoj prođe o priči o vašim uspjesima i vama općenito, logično je da će zaključiti da ste sami sebi najvažniji. A ako pokažete zainteresiranost za priču o njoj, dobili ste veliki plus!

 

CRVENE ZASTAVE

Djevojke će pozorno slušati što pričate jer će tražiti crvene zastave koje će vas automatski diskvalificirati. Ako vam izleti kako ste zadnju djevojku prevarili, da živite od novaca koje vam roditelji daju ili kako se opijate svake subote, kod nje će se istu sekundu upaliti svi mogući alarmi. Stoga, još jednom – pazite o čemu pričate!

 

KOJIM POSLOM SE BAVITE

Naravno da ima djevojaka kojima je samo novac važan, ali svejedno će svaka djevojka biti zainteresirana za vaš posao, i to iz razloga kako bi vidjela koliko ste ambiciozni. Djevojke traže muškarca kojega neće morati uzdržavati, i ako ste na fakultetu već sedmu godinu, ili ste već nekoliko godina nezaposleni i zbog toga vam nije žao, prvi spoj bi mogao biti ujedno i posljednji.

 

ŠTO ĆETE NARUČITI

Sigurno da ne trebate prvi spoj početi odmah s nečim žestokim, jer bi to moglo prepasti djevojku koja će misliti da je ta žestica za vas tek predigra. Također, nećete dobro proći niti ako naručite pivo, ali sa slamkom! Iznenadili biste se kada bi znali koliko djevojke mogu protumačiti iz vašeg pića, stoga dobro promislite prije nego naručite.

 

HOĆETE LI PLATITI

Ovdje uopće ne bi trebalo biti rasprave – piće na prvom izlasku plaćate – vi! Točka! Djevojka će iz pristojnosti posegnuti prema računu i novčaniku, ali će joj itekako biti drago ako joj rečete „Ne, ja ću to srediti“. Ako joj dopustite da ona plati, ili još i gore ako podijelite račun, bit će vam „Game over“!

 

OČEKUJETE LI SEKS

Lagali bi kada bi rekli da se gotovo svaki muškarac ne nada seksu na prvom spoju. Žene to znaju stoga će na prvom spoju gledati koliko očekujete, i ako primijeti da ne možete dočekati da je odvučete u krevet, dat će vam znakove da se tome baš i ne bi trebali nadati. Osim, naravno, ako i njezine želje nisu iste.

 

KAKVI STE U KREVETU

O da, i to prođe ženama kroz glavu ako prvi spoj prolazi odlično. Tako i žena može promisliti koliko ste dobri u krevetu, pa čak i koliko ste obdareni! I što je tu čudno? Kao da nama oči ne pobjegnu na njezin dekolte, pa se ne promislimo kako izgleda gola? Ali, to što joj te misli prođu kroz glavu ne znači da će se to isto prvo večer odlučiti uvjeriti koliko ste stvarno dobri u krevetu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments