Novi sat James Bonda

0

Fantastični novi Omega sat naći će se na ruci najpoznatijeg tajnog agenta u novom filmu

 

Tijekom godina, a nakupilo ih se već 50, James Bond je postao prava ikona stila. Noseći odjela Brioni i Tom Ford, cipele Church te Sunspel polo majice, Bond je uvijek izgledao elegantno, a njegovom profinjenom izgledu sigurno su pridonjeli i satovi.

Iako u Flemingovim romanima Bond nosi Rolex Explorer, agent 007 ga nikada nije nosio u filmu već se u početku na njegovoj ruci, do sredine 70-tih, nalazio Submariner. Od kraja 70-tih do sredine 80-tih Bond je nosio različite digitalne Seiko satove, da bi se nakon toga vratio Rolexu.

Rolex je bio Bondov izbor sve dok se nije pojavio Pierce Brosnan u Zlatnom oku s Omega Seamaster Profesionalom na ruci. Od tada, pa do danas, popularni agent se drži Omege. Novi glumac, Daniel Craig samo je promjenio tip sata, pa u akcije ide sa satovima iz Seamaster Planet Ocean kolekcije.

U najnovijem filmu o agentu s dozvolom za ubijanje, Skyfall, Craig nosi najnoviju verziju Seamaster Planet Oceana – 600M. Novi Planet Ocean, promjera 42mm, dolazi s kućištem od poliranog nehrđajućeg čelika te displayem od mat crne keramike. Oznake sata, pri čemu je brojka sedam napisana kao 007, iluminiraju plavim svijetlom a kazaljke zelenim.

Naravno, sat je napravljen u limitiranom izdanju i bit će proizvedeno samo 5.007 primjeraka. Ako se slučajno pitate zašto baš 5.007, razlog je 50. godišnjica agenta 007.

 

omega planet_ocean_skyfall_le

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako se pravilno zagrijati prije treninga?

Mnogi u teretani preskaču zagrijavanje, smanjujući time učinkovitost vježbe i riskirajući ozljedu   „Za neka teška dizanja kao mrtvo dizanje, čučnjevi, i nožni potisci možete ...