Novi parfemi za muškarce koje bi trebali isprobati

0

Većina muškaraca ima jedna ili više parfema kojih se slijepo drže, ali to što svi mi imamo favorite ne znači da ne možemo eksperimentirati s novim mirisima. Uostalom, ukoliko ne isprobavate nove mirise nikada nećete oktriti neki novi miris koji će vam se čak i više svidjeti od vašeg uobičajenog. Stoga, ukoliko ste se ipak odlučili odvažiti preporučamo vam šest novih parfema – možda se među njima krije vaš novi favorit.

 

Boss The Scent. Boss je poznat po pravim muškim mirisima, a uz pomoć The Scenta ostavit ćete snažan, muževan i elegantan dojam – sve zahvaljujući začinskoj noti đumbira, afričkim maninka voćem i lavandom.

Aesop Tacit. Vrlo jak i aromatičan parfem nastavak je uspješne Aesopov serije koja je prošle godine počela Marrakechom. Tacit je upečatljiv miris s kojim je jednostavno nemoguće ne ostaviti dojam na sve oko sebe.

Hermes Equipage Geranium. Svjež i lagan miris napravljen za muškarce koji se ne moraju dokazivati. Slatki, drvenasti mirisi omogućit će vam da uvijek ostavite utisak, a budite sigurni da će se i dame okretati za vama.

Paul Smith Essential. Novo izdanje Paul Smithaa je definitivno nešto što morate probati, pogotovo ukoliko se smatrate pravim zavodnikom. Drvenaste arome pomiješane sa cvjetnim mirisima ruzmarina su nešto što će izludjeti žene.

Oliver Sweeney Argento. Tipičan primjer parfema za gentlemane koji se može nositi u svakoj prilici. Predstavlja spoj drvenastih mirisa sa mirisima smole i deluje vrlo ugodno i smirujuće. Argento je pravi parfem za muškarce sa stilom.

Ermenegildo Zegna Acqua Di Bergamotto. Ovaj parfem donosi svjež i živahan miris koji je savršen za sva godišnja doba. Iako donosi svježe mirise citrusa nema prejak intenzitat pa je savršen za baš sve prigode.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments