Nosite satove kao Jason Statham

0

Akcijska zvijezda je poznat kao ljubitelj dobrih satova, a ove smo mogli vidjeti na njegovoj ruci

 

Osim što je poznat kao jedna od najvećih akcijskih zvijezda današnjice, britanski glumac Jason Statham je poznat i kao ljubitelj satova. Njegov izbor elegantnih satova uvijek nailazi na odobravanje stručnjaka, a ova četiri sata su najčešće na njegovoj ruci.

 

PaneraiPam389

Obzirom na povezanost Sylvestera Stallonea s talijanskim proizvođačem satova Paneraiem, ne treba čuditi da se njihovi satovi pojavljuju na rukama Plaćenika. Jason Satathm je tako dobio Panerai PAM 389, sat robusnog izgleda s 47 mm kućištem od titana, klasičnim Luminor Submersible dizajnom i „antimagnetskim“ svojstvima.

 

RolexExplorerOrangeHand

Možda je u filmu nosio Paneraia, ali je na premijeri nosio Rolex. Statham je svoj odličan ukus, kada su satovi u pitanju, pokazao izborom Rolexovog Explorer II 1655 Orange Hand, retro sata čiji je fan bio i Steve McQueen, a koji je prvi put predstavljen 1971. godine. Ovaj je sat izuzetno popularan među kolekcionarima.

 

IWC3713

Na njegovoj ruci je već viđen i IWC Doppelchronograph 3713. IWC-jev doppelchronograph, odnosno sat koji može mjeriti i desetinke, je razvio Richard Habring koristeći modificirani Valjoux 7750 sustav. Da mu se sviđaju IWC satovi pokazao je i pridodavanjem IWC Big Pilot sata u svoju kolekciju.

 

PatekNautilus

Konačno, u Stathamovoj kolekciji nalazi se i Patek Philippe Nautilus 5980 Chronograph. Elegantni sat luksuznog proizvođača satova ima kućiše od 44 mm i dolazi u zlatnoj i srebrenoj verziji koja je bila i Stathamov izbor. Nautilus linija satova je namjenjena roniocima te je vodootporna do 120 metara.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Jesu li uragani mogući na Sredozemlju?

Kultov meteo stručnjak Daniel Pavlinović objašnjava mogućnost nastanka uragana na našem području   „Ova tropska oluja razvijala je vjetrove s udarima i iznad 150 km/h, ...