Njezina gluma orgazma vam ustvari pomaže

0

Prema istraživanju Journal of Sexual Archives njezina gluma orgazma bi vam trebala laskati

 

„Glavni razlog zbog kojeg pojedine žene odglume orgazam jest altruizam, odnosno kako bi njihovom partneru seks bio ugodniji“

 

Muškarci glumu orgazma svoje partnerice smatraju velikom uvredom iako bi, prema najnovijem istraživanju, svojim boljim polovicama zbog toga trebali biti i zahvalni. Naime, znanestvenici su napravili istraživanje među 481 hetero ženom, a razultati njihovog istraživanja su objavljeni u Journal of Sexual Archives.

Glavni razlog zbog kojeg pojedine žene odglume orgazam (a gotovo sve, da ne rečemo sve, su ga barem jednom odglumile) jest altruizam, odnosno kako bi njihovom partneru seks bio ugodniji. Na drugom mjestu jest strah i nesigurnost, zatim podizanje vlastitog užitka i „napaljenosti“, te želja da seksualni odnos što prije završi.

Prvi razlog je i daleko najčešći, dakle najveći postotak djevojaka želi da vama seksualni odnos bude što veći užitak. Bilo da smatraju da vas ne uzbuđuju dovoljno, bilo da ne žele da znate da im ta poza ne odgovara, ili da u biti ne znate što radite, djevojkama ste vi i vaše zadovoljstvo na prvom mjestu.

Iako nema gore spoznaje nego da nešto ne radite kako treba, ili da je ne možete dovesti do vrhunca, čijenica da vaše zadovoljstvo stavlja ispred vlastitog bi vam trebao biti veliki kompliment, kao i nešto što će vas dovesti do zaključka da imate pravu djevojku ili suprugu!

 

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments