Nevjerojatno realistične seks lutke

0

Real Doll je naziv izuma Amerikanca McMullena koji kupcima širom svijeta pruža neviđeno seksualno zadovoljstvo

 

Unatoč tome što im iz godine u godinu prodaja raste, malo tko će priznati da posjeduje neku od seks igrački, pa je uporaba dodatnih sredstava za seksualno zadovoljavanje još uvijek tabu tema. Međutim, podaci o prodaji govore sasvim drukčiju priču – seks pomagala su postala sastavni dio igre velikog broja Hrvatica i Hrvata. Prema anketi koju trenutno provodimo, nešto malo više od 50% Hrvatica posjeduje vibrator a još 30% bi ga htjelo nabaviti. Vibratori i dildoi su i najtraženija pomagala, dok daleko iza njih zaostaju lisice, bičevi i ostala pomagala za S/M igrice, umjetne vagine i lutke za napuhivanje. Međutim, to ne znači da se lutke za napuhivanje ne prodavaju iznenađujuće dobro.

 

SILIKONSKO TEHNOLOŠKO ČUDO

Govoreći iskreno, većina nas će se iznenaditi na želje nekih da se zadovoljavaju lutkama za napuhivanje koje izgledaju kao madrac za more sa tri rupe za zadovoljavanje. Isto se vjerojatno pitao i Matt McMullen pa je 1996. godine u Californiji pokrenuo tvrtku Abyss Creations s jednim ciljem – proizvodnjom realističnih lutki za sex. Njegove lutke su se pokazale punim pogodkom pa je, unatoč cijeni od 6.000$ Abyss Creations do sada prodao 4.000 lutaka širom svijeta. Najveće zanimanje pokazuju Australci, Amerikanci i Njemci.

A McMullenove lutke, koje se rade ručno, su stvarno tehnološko čudo koje izgleda nevjerojatno realno. Prvi prototipovi su bili napravljeni od unutarnjeg kostura i sa lateksom kao kožom, međutim McMullen je brzo shvatio da će bolju realističnost postići silikonom. Real Dolls, kako je naziv ovih lutaka, su napravljene da u potpunosti simuliraju ženu pa su visinom i težinom identične ženama.

Kupac može birati između devet različitih tijela i 16 različitih lica, kao i svih mogućih boja kose, očiju pa čak i noktiju. Međutim, ako ste pomislili da su Real Dolls namjenjene samo muškarcima prevarili ste se. Ponuda muških lutaka je dosta manja pa će žene (ili muškarci) koje žele kupiti mušku Real Doll moći birati između samo dva tijela i tri lica. Ni tu ponudi nije kraj jer se, ukoliko kupac to želi, može proizvesti i transeksualna lutka!

 

LUTKE KOJE PRUŽAJU NEVIĐENO ZADOVOLJSTVO

Same lutke su napravljene da izdrže težinu od 200 kilograma kao i temperaturu od 400°C! Za dodatni osjećaj realnosti lutke se mogu zagrijati toplom vodom ili električnom dekom pa će vaša lutka imati i temepraturu prave žene! Reall Doll 2, koja je predstavljena prije dvije godine, ide još i dalje. Kao dodatna opcija može se ugraditi i mali motor u bokove koji će se micati u vašem ritmu, davajući još jedan dodatan osjećaj realnosti, a može se ugraditi i električni govor. Sam autor Real Dollsa mcMullen je već najavio da će ići dalje u robotiki te da će Real Doll 3 nuditi još više mogućnosti.

Svaka lutka dolazi s tri otvora, muška sa dva. Usta, vagina i anus su, naravno, napravljeni izuzetno realistično. Usta lutaka su rastezljiva a vilica će se, nakon što izvadite svoj „ponos“, potpuno realistično zatvoriti. Jezik je napravljen od posebno mekanog silikona, baš kao i usne vagine koje se potpuno realistično mogu rastezati. Naravno, napravljen je i klitoris. Veličina otvora se, na zahtjev kupaca, može napraviti manjim ili većim.

Ono što kupci ovih realističnih lutaka posebno oduševljava je osjećaj kod penetracije. Pri penetraciji se stvara vakum koji, posebno kod oralnog otvora, stvara prilično jak efekt usisavanja pa kupci svjedoče o jakim orgazmima koji su imali koristeći lutke.

 

SKUPA REAL DOLL KOŠTA KOLIKO I BOLJI POLOVNI AUTOMOBIL

Kud ide ovaj svijet, sigurno se pitate. Seksualna pomagala ne bi trebala biti bauk, a ako već želite kupiti lutku nekako nam se normalnijim čini seks s lutkom poput ove nego lutkom koju napuhivate poput madraca. Međutim, kvaliteta donosi i veću cijenu, a 6.000 dolara je cijena dobrog polovnog automobila. Naravno, cijena bi bila mala kada bi Abyss Creations bila veća tvrtka koja bi lutke proizvodila serijski. Međutim, ako se nadate da će im cijena padati, teško da će se to i dogoditi jer će lutke biti sve bolje i bolje, a u njih će se ugrađivati sve više robotike. To, naravno, znači i višu cijenu. Da ne spominjemo i poštanske troškove koji se kreću oko 500$, plus carinu, kao i začuđujuće poglede kod carinika kada dođete po svoju Britney.

 

{gallery}Real-Doll{/gallery}

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kineski fenomen ili doping skandal?

Glavna priča plivačkih natjecanja je kineska teenagerica koja pliva brže čak i od muškaraca   Smjena generacija – tako bi najbolje opisali plivačka natjecanja na ...