Najseksipilnije igračice Legends Football Leaguea

0

Ukoliko do sada niste počeli pratiti žensku ligu američkog nogometa, u kojoj su igračice u donjem rublju, vrijeme je da počnete radi ovih ljepotica

 

LizGorman2

LIZ GORMAN

Jedna od najseksipilnijih, ali i najboljih igračica LFL igra za Jacksonville Breeze. Rođena je u New Yorku, a prije nastupa u LFL igrala je nogomet, softball i košarku. Dvije godine je igrala LFL All Star utakmicu, te se redovno nalazi na listama najseksipilnijih igračica ove zanimljive lige.

 

AngelaPerfetto2

ANGELA PERFETTO

Seksi Angela je razlog zašto je posjećenost utakmica Philadelphia Passiona naglo porasla. Brineta, kojoj prezime tako savršeno odgovara, igra na poziciji widereceivera, a u slobodno vrijeme je profesionalna frizerica.

 

MikaylaWingle

MIKAYLA WINGLE

Atraktivna zaljubljenica u avanture, koja nastupa za Jacksonville Breeze, je nastupala u reality showu Survivor, pozirala je za mnoge časopise, a muškarcima će ostati u pamćenju i Playboyevo izdanje s igračicama LFL-a.

 

ChristineMoore

CHRISTINE MOORE

Jedan od najboljih widereceivera lige igra za Seattle Mist te je i jedna od najzaslužnijih što je tim iz Seattlea jedan od najuspješnijih u cijeloj ligi. Seksi plavuša svoje sposobnosti može zahvaliti prijašnjem treniranju nogometa, košarke i bodybuildinga.

 

AdrianPurnell

ADRIAN PURNELL

Atraktivna crnkinja je suigračica Liz Gorman u Breezeu, a u sportove je zaljubljena od malih nogu. Ova bivša cheerleadersica je ugrabila prvu priliku da zaigra blažu verziju američkog nogometa, a posebno je poznata po svom temperamentu.

 

LindsayBurnham

LINDSAY BURNHAM

Unatoč što ime tima iz Omahe (Hart) nema nikakvu seksualnu konotaciju (kao što imaju ostali timovi), to ne znači da djevojke koje za njih igraju nisu seksi. Dokaz je i 180 cm visoka Lindsay koja igra na poziciji wide receivera.

 

ChristinaDeavers

CHRISTINA DEAVERS

Nakon što je gledala LFL na televiziji, njezina sestra je zaključila da bi Christina odlično izgledala kao igračica u donjem rublju te ju je nagovorila da se prijavi. Nekoliko godina kasnije, Christina je jedna od najatraktivnijih igračica lige.

 

melissamikkenslen

MELISSA MIKKELSEN

Bez iti malo sumnje jedna od najjatraktivnijih igračica lige koja je redovna i na naslovnicama magazina za muškarce. Igračica Denver Dreama je rođena u Dallasu, gradu američkog nogometa, pa ne treba čuditi njezina ljubav prema ovom sportu.

 

AshleyJohnson

ASHLEY JOHNSON

Wide receiver Atlanta Steama je nositelj igre svog tima zajedno sa svojom sestrom Heather. Koliko je seksi najbolje govori i podatak da ju je LFL proglasio jednom od 50 najseksi djevojaka u povijesti cijele lige.

 

BrookeFinneke

BROOKE FINNEKE

Vođa obrane Chicago Blissa je jedna od najboljih obrambenih igračica svih vremena (zajedno sa suigračicama La Violette i Blon tvori trojac poznat kao Triangle of Doom) koja uživa u rušenju protivničkih igračica. Inače je zaposlena kao policajka.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najelitnije specijalne jedinice

Donosimo vam devet specijalnih jednica koje su elita nad elitom   SAS Special Air Service svoje korjene vuče iz Drugog svjetskog rata, točnije 1941. godine, ...