Najgori filmovi svih vremena

0

Čitatelje Empirea izabrali a mi prenjeli 10 najgorih filmova svih vremena

 

theroom

10. SOBA

Tko je kriv? Tommy Wisseau

Što ne valja? Za ovaj film vjerojatno niste ni čuli pa ćemo samo prenijeti riječi kritičara – „Film koji je natjerao većinu gledatelja da traže povrat novca za ulaznice i to samo nakon 30 minuta“.


highlander-ii-the-quickening-original

9. HIGHLANDER II

Tko je kriv? Russell Mulcahy

Što ne valja? Postojati može samo jedan Gorštak i tako na kraju i bude, radnja je prvog filma. Ako je ostao samo jedan Gorštak, kako se onda može snimati nastavak u kojem se pojavljuju drugi Gorštaci!


happening

8. DOGAĐAJ

Tko je kriv? Redatelj i scenarist M. Night Shyamalan

Što ne valja? M. Night Shyamalan bio je redateljska zvijezda koju smo svi čekali. Autor Šestog čula snimio je odlične Neslomljive te Misteriozne znakove a čak ni Zaselak nije bio loš. I tada snimi – Ženu iz vode, apsolutno negledljivo sranje. Mislili smo gore ne može!


potatomen

7. SEX LIVES OF THE POTATO MEN

Tko je kriv? Redatelj i scenarist Andy Humphries

Što ne valja? A što se moglo i očekivati od filma ovakvog naziva? Pornić sa patatama u glavnim ulogama? Sumnjamo da bi takav film napalio i Željka Mavrovića pa nam nije jasno kako su producenti uopće očekivali da će nešto ovakvog naziva itko htjeti gledati.


Heavens Gate-dvdcover

6. NEBESKA VRATA

Tko je kriv? Redatelj Michael Cimino

Što ne valja? Dovoljno je reći da je vestern iz 1980. godine imao za tadašnje vrijeme nezamislivi budget od 42 milijuna dolara a zaradio je samo – tri!!! Osim loših kritika, „Nebeska vrata“ su zaslužila i mnoge kritike i tužbe zbog zlostavljanja životinja.


epicmovie

5. VELIKI FILM

Tko je kriv? Scenaristi Jason Friedberg i Aaaron Seltzer. Još jednom

Što ne valja? Parodije su očigledno svoje odradile početkom 90-tih godina pa danas ni stavljanje svih mogućih likova iz poznatih blockbustera (poput Borata, Nacho Librea i Jacka Sparrowa) te njihovo parodiranje ne znači dobitnu kombinaciju.


raisethetitanic

4. RAISE THE TITANIC

Tko je kriv? Redatelj Jerry Jameson

Što ne valja? Autor knjige prema kojoj je snimljen film, Clive Cussler je nakon ovog filma zabranio Hollywoodu da snima filmove prema njegovim djelima. Eto koliko je film bio loš!


loveguru

3. LJUBAVNI GURU

Tko je kriv? Mike Myers

Što ne valja? Mike Myers nam je, zahvaljujući fantastičnom serijalu o Austin Powersu jedan od najboljih komičara ikada, ali je svoju reputaciju prilično poljuljao ovim filmom. Još kad dodate i mekušca Justina Timberlakea u ulogu hokejaške zvijezde (!?)…


bojnopoljezemlja

2. BOJNO POLJE: ZEMLJA

Tko je kriv? Scijentolozi

Što ne valja? Scijentološko sranje o vanzemaljcima na Zemlji predvođenim tri metra visokim svemircem sa dreadlocksima kojeg glumi John Travolta. Jadan pokušaj da se reklamira scijentologija koji je rezultirao jednim od najvećih promašaja svih vremena.


batman-and-robin

1. BATMAN I ROBIN

Tko je kriv? Joel Schumacher

Što ne valja? Čak i najveći ljubitelji lika i djela Batmana, poput nas samih, imaju noćne more kada se spomene ovo kičasto nedjelo proloupalog Joela Schumachera. Negledljivi film gotovo je uništio cijeli serijal o osvetniku Gothama, karijere Georgea Clooneya, Ume Thurman, Alicie Silverstone i Arnieja a skroz je uništio karijeru idiota Schumachera. Tako mu i treba!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzija: Hobit: Smaugova pustoš

Bilbo i patuljci nastavljaju svoju pustolovinu u filmu koi je u svemu superironiji od svog prethodnika      Nakon što nas je Peter Jackson Neočekivanim ...