Najdeblja djeca svijeta

0

Bucmasta djeca su simpatična, ali ova su djeca ipak izgubila kompas

 

8leonard

JESSICA LEONARD

8 godina, 190 kg

S nevjerojatnih 190 kg, Jessica Leonard će zauvijek ostati zapamćena kao najdeblje dijete svih vremena. Već sa dvije godine imala je 50 godina, a kako je unosila više od 10.000 kalorija dnevno sa šest godina više nije mogla niti hodati. Prekretnica se dogodila kada je u osmoj godini, nakon što je imala problema sa disanjem, završila u kritičnom stanju u bolnici. Uspjela se izvući, te je tijekom iduće dvije godine izgubila 120 kg bez operacije!

 

7khatokhov

DZHAMBULAT KHATOKHOV

9 godina, 147 kg

Svjim izgledom ovaj dječak može „posramiti“ čak i sumo borce, a neki su otišli toliko daleko da su izračunali da je teži čak i od tek rođenogslonića! U školi Khatoukhov doslovno strši, i da ga se ostali ne boje vjerojatno bi bio žrtva zločestog zadirkivanja. Roditelju si dijete koje je dobijalo i po dva kilograma mjesečno, vodili doktorima, a jedan od njih je izjavio da „maleni“ Khatokhov pokušava smrašviti, ali da mu to jednostavno ne uspjeva!

 

6painter

JUSTIN PAINTER

7 godina, 113 kg

Da nešto nije u redu s njezinim sinom Joyce Painter je primjetila već sa tri godine, te ga je odvela na pregled. Doktori su utvrdili da je sa dječakom sve u redu, da debljanje nije posljedica nekog poremećaja, te su joj samo savjetovali da pazi na to koliko i što jede. Četiri godine kasnije dječak je došao već do 113 kg, a njegova majka se kune da joj sin jede samo dva obroka dnevno te da mu je potpuno zabranila grickalice i bombone. Socijalna služba tu priču nije prihvatila te je naredila da Justin mora pod hitno smrašviti ili će joj ga dignuti.

 

5khatun

SUMAN KHATUN

6 godina, 90 kg

Trenutno najdeblja djevojčica na svijetu živi u Indiji, u obitelji koju prehranjuje otac koji zarađuje samo 60 dolara mjesečno. Nažalost, sva plaća odlazi na hranjenje djevojčice te ostali doslovno gladuju. Njezina „užina“ se sastoji od dvije velike porcije riže, dvije porcije pržene ribe, dva pržena jaja, te dva omleta. Međutim, niti to nije dovoljno pa nakon toga plačući trči po susjedstvu zahtjevajući još – hrane! Očajna obitelj više ne zna što napraviti!

 

4luhao

LU HAO

3 godine, 60 kg

Kada se ovaj mali Kinez rodio težio je samo 2,5 kg, i do 3. mjeseca je sve izgledalo normalno. Međutim, nakon toga njgeova težina je počela naglo rasti, drastično se povećavajući iz mjeseca u mjesec. Njegovi roditelji Chen Yuan i Yun Cheng, koji tvrde da u njihovim obiteljima nikada nije bilo tako velike djece (i odraslih), su očajni jer dijete jednostavno ne prestaje plakati ako mu se ne daje hrana. Za nekoliko godina, ovim tempom, Lu Hao bi mogao izbiti i na prvo mjesto liste!

 

3bobby

BOBBY

3 godine, 58 kg

Očajna žena, predstavljena samo kao Rebecca, se pojavila u emisiji The Maury Povich Show, u kojem je svijetu iznijela priču o svom trogodišnjem sinu koji već u trećoj godini ima 58 kilograma. U emisiju se odlučila javiti nakon što ih je doktor napao da je odvratno kako dopuštaju da im sin toliko jede, a pokazali su video u kojem se vidi kako Bobby postaje nemoguć, čak i nasilan, ukoliko ne dobije hranu!

 

2booboo

HONEY BOO-BOO

9 godina, 56 kg

Daleko najpoznatije dijete na ovoj listi je Alanna Thompson koja već ima i svoj reality show – Here Comes Honey Boo Boo. Ova djevojčica je svoju slavu dobila pojavljujući se na (u SAD-u poznatim) natjecanjima ljepote djevojčica, a djevojčica je danas izložena velikom broju kritika. Točnije, njezina majka je meta krtika jer smatra da ne radi išta pogrešno iako svoju djevojčicu „šopa“ junk hranom, tjesteninama, i tonama maslaca.

 

1deagudelo

DEYNEUR DE AGUDELO

11 mjeseci, 27 kilograma

Tri puta više nego što bi trebao imati kilograma, težak je maleni Kolumbijac koji je zbog toga postao prava svjetska senzacija. Scene i fotografije na kojima se majka doslovno muči podići dječačića su obišle cijeli svijet, a iako su svi izrazili zgražanje, i sasuli bujicu uvreda na račun majke, problem kod ovog dječaka nije hranjenje, već fizički problemi s endokrinim sustavom.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Emma Stone

Nakon nastupa u teen komedijama preslatka Emma počela je dobijati uloge u blockbusterima     Svako malo pojavi se neka teen zvijezda koja zasja u ...