Najčudnija mjesta za seks

0

Nekada je strast nemoguće zadržati pa joj se parovi prepuste i na nekim neobičnim javnim mjestima

 

„Par iz Texasa je zaključio da je najbolja stvar koju mogu napraviti nakon što su bili uhićeni zbog posjedovanja droge, seks na stražnjem sjedalu policijskog automobila“

 

WC U MCDONALDSU

Par iz Velike Britanije je bio izbačen iz McDonaldsa zbog seksa na podu WC. Bili su toliko glasni da su uznemiravali ostale goste. Ne znamo za vas, ali nama se ta ideja ne čini nimalo privlačnom, mi bi radije uživali u krumpirićima u McDonaldsu.

 

POLICIJSKI AUTOMOBIL

Par iz Texasa je zaključio da je najbolja stvar koju mogu napraviti nakon što su bili uhićeni zbog posjedovanja droge, seks na stražnjem sjedalu policijskog automobila. Iako je djevojka bila vezana lisicama, uspjela je dečka oralno zadovoljiti.

 

GOOGLE EARTH

Nakon što su vidjeli da je auto koji snima za Google Earth u susjedstvu, jedan australski par je zaustavio automobil i dopustio kameri da ih uhvati u seksualnom odnosu.

 

BANKA

Jedan par u Francuskoj uhvaćen je za vrijeme seksa na podu banke. Akciju su prekinuli kad ih je grupa tinejđera počela snimati mobitelom.

 

PARKIRALIŠTE FAST FOODA

Jedan stariji par također je bio malo nestašan na parkiralištu jednog fast food-a u Kaliforniji.

 

ŽIČARA

Seks u kabini žičare u Kini potaknuo je službenike da izdaju upozorenje za putnike. Prije samog ukrcaja u kabinu, putnici sada mogu vidjeti znak: „Oprez, opasno je prepustiti se intimnostima u zraku“.

 

MOST

Jedan par iz Estonije odlučio je podići seks na vrlo visoku razinu pa su se poseksali na mostu Arch Bridge. Iako su možda mislili kako ih nitko ne vidi, njihovu akciju snimio je prolaznik i sada je ovjekovječena na webu.

 

JAVNI BAZEN

Jedan mladi par odlučio je ignorirati ostale kupače i poseksati se u javnom bazenu. I da, bili su uhićeni.

 

VRH NEBODERA

Ekipa za čišćenje bila je šokirana kad su pronašli ženske gaćice na vrhu nebodera The Shard, najvišeg nebodera u Europi. Iako tehnički nisu bili uhvaćeni, dokazi postoje pa je prema tome i osiguranje u zgradi pojačano nakon tog otkrića.

 

Tekst je preuzet s cosmopolitan.hr!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments