Najbolje scene iz Sinova anarhije

0

Donosimo sedam najboljih badass scena iz najbolje serije današnjice!

 

„Nakon što su ga zakopali u pijesak, tako da mu samo glava viri, Clay upita Opiea želi li prvi udariti pinjatu!?“

 

S01E03

KIDANJE TESTISA

Sezona 1, Epizoda 3

Kada kćer lokalnog biznismena Elliota Oswalda biva oteta, pretučena i silovana, Oswald ponudi novac Sinovima da nađu počinitelja prije policije, kako bi mu se on mogao osobno osvetiti. Sinovi pronađu silovatelja, bivšeg člana Nordsa koji već ima prilično debel dosje prepun silovanja. Dok ga Sinovi drže zaborbljenim, Oswald je pozvan da sam kazni silovetalja. Ali kad Oswald nema snage da to učini, Clay uzima „stvar u svoje ruke“, kida testise zarobljeniku i ostavlja ga da iskrvari prije nego ga zakopaju.

 

S01E05

VATRA ILI NOŽ

Sezona 1, epizoda 5

Sinovi anarhije imaju čvrsta pravila kojih se članovi trebaju držati, a jedan od njih je i da član koji napusti klub, ili bude izbačen, ne smije nositi nikakve ambleme kluba, pa ni tetovaže. Kada se bivši član Kyle Hobbart, zbog kojeg je Opie odgulio kaznu u zatvoru, pojavi u Charmingu, Jax primjeti da na leđima još uvijek ima veliku tetovažu Sinova. Jax i društvo ga hvataju te mu daju izbor – hoće li mu tetovažu spaliti vatrom ili zguiliti nožem. Nakon što ne odgovori, Tig uzima brener u ruke i sprži Kyleova leđa!

 

s02e05

OTTO GUBI OKO

Sezona 2, Epizoda 5

Rat između SAMCRO-a i Nacionalističke lige je od samog početka bio bez rukavica. A da bi se osvetio Sinovima, koji mu smetaju u provedbi njegova plana Ethan Zobelle daje naređenje Arijevskom bratstvu da se klubu osveti preko Otta. Nesretnog Otta, koji je u zatvoru završio jer nije htio cinkati klub, napadaju trojica Arijevaca, dok policajci stražare pred vratima. Nesretnom Ottu štapom iskopaju jedno oko, dok drugo toliko oštete da na kraju Otto ostane na samo 10% vida!

 

S03E02

GLAVA U PIJESKU

Sezona 3, Epizoda 2

Metode ispitivanja su u Sinovima anarhije uvijek bile posebne, pa smo tako imali prilike vidjeti kako članovi SAMCRO-a izvlače informacije iz zarobljenog Mayanca. Nakon što su ga zakopali u pijesak, tako da mu samo glava viri, Clay upita Opiea želi li prvi udariti pinjatu!? Prestravljeni Hector gleda dok mu se Jax i Opie, na motorima, približavaju velikom brzinom i baš kad pomislimo kako će Hector ostati bez glave, motori projure na par centimetara od njega. Zastrašivanje je bilo uspiješno jer Mayans brzo izbrblja sve potrebne informacije!

 

S03E13

SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA

Sezona 3, Epizoda 13

Malo tko je zadao toliko problema Sinovima anarhije kao agentica June Stahl, koja ne preza od ničega kako bi uništila klub. Nakon što je klubu svjesno prenjela lažnui informaciju da ih je Opie cinkao, Clay donosi odluku da Opiea treba ubiti, ali greškom Tig ubija njegovu suprugu. Nakon toga Stahl reče Sinovima da ih je Jax cinkao, ne znajući da su joj Jax i klub konačno spremili klopku. A klopka na kraju rezultira time da je Opise s pištoljem u ruci uperenim u glavu agentice Stahl koja moli za svoj život. Ali stiglo je vrijeme za osvetu!

 

S04E03

RUSA JEDU MRAVI

Sezona 4, Epizoda 3

Charlie, koji SAMCRO opskrbljuje streljivom, traži veći postotak od posla jer je saznao da SAMCRO Meksikancima naplaćuje veću cijenu. Na sastanku na njegovom posjedu Charlie pokazuje zakopanog Riusa, kojemu viri samo glava, i koji je tu ostavljen da ga izjedu mravi, koji su već u velikom broju po njegovoj glavi. Nakon što Rus čuje što Sinovi međusobno pričaju, Clay odluči igrati na sigurno, i umjesto da ostavi Rusa da ga mravi živog izjedu, skrati mu muke.

 

S05E01

POPEOVA OSVETA

Sezona 5, Epizoda 1

Kako bi se osvetio Tigu, koji je ubio njegovu kćer, gangster Damon Pope hvata njegovu kćer, baca je u jamu i poljeva benzinom. Da bi patnja bila veća, Tiga priveže na lanac, dovoljno blizu da sve vidi, a dovoljno daleko da joj ne može pomoći. Iako ga Tig moli da ubije njega umjesto njegove kćeri, Pope uz riječi „Sad vidite kakva je moja bol“ baca cigar, a nesretna djevojka izgori živa pred Tigovim očima.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Tko će osvojiti Super Bowl XLVIII?

Denver Broncos i Seattle Seahawks će odmjeriti snage u najgledanijem sportskom događaju u SAD-u   „U večerašnjem spektaklu koji se igra na MetLife Stadiumu u ...