NAGRADNA IGRA: Ovaj sat može biti vaš!

3

Kako li je lijepo kad možemo nagraditi naše vjerne čitatelje! A ovaj put, zahvaljujući DICTA satovima i nakitu, imamo jako lijepu nagradu – atraktivni Breil Oceano ručni sat! Ukoliko ste ljubitelj satova koji odišu muškošću ovo je sat koji ćete ponosno pokazivati na ruci. Sa svojim velikim 47 mm kućištem i NATO remenom (a u kompletu dobijate i gumeni remen), ovaj sat itekako privlači pozornost.

Ovaj ljepotan može, uz malo sreće, biti i vaš! Sve što trebate jest poći na našu facebook fan stranicu i u postu u kojem objavljujemo nagradnu igru ostaviti komentar – što vama znači dobar sat, koji sat imate ili koji je vaš omiljeni brend satova. Isto možete napraviti i u komentarima ispod ovog teksta. Nije teško zar ne?

Nagradna igra traje do 31. siječnja, nakon čega ćemo slučajnim odabirom izabrati jednog sretnog dobitnika čije ćemo ime objaviti na našoj facebook fan stranici 1. veljače!

Sretno!

 

nagradnaigrabreil2

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

3 comments

  1. Tonći Kalina 16 siječnja, 2016 at 11:53 Odgovori

    Ujutro kad ga staviš na ruku i kreneš u dan, onaj osjećaj punine i stabilnosti da si svoj kad ga pogledaš na volanu prema poslu. Svi modeli od ORISA.

Post a new comment

KTM X-Bow GT – austrijska zvijer

Austrijanci su predstavili GT verziju njihova uspješnog X-Bow modela   Austrijski proizvođač nam je na Auto showu u Genevi konačno predstavio i sve tehničke podatke ...