Muško donje rublje – Da i Ne

0

Što svaki muškarac mora znati o donjem rublju

 

Za razliku od žena, muškarci kupovini donjeg rublja posvećuju malo pozornosti. Važnije je imati dobre hlače, dobru košulju pa i dobar sat, nego kvalitetno donje rublje. Ono najkvalitetnije nije i najjeftinije a ruku na srce, muškarac u dobrom donjem rublju nikada neće izgledati toliko sexy kao žena u lijepom rublju. Međutim, imati rublje i kvalitetom i kvantitetom je važno što ćete vidjeti ako pročitate ovu našu DA i NE listu. I da, hrvatska riječ je rublje a ne veš.

 

DA – MJENJAJTE STARO RUBLJE

Počet ćemo sa pitanjem. Što mislite u prosjeku nakon koliko vremena prosječan muškarac baci staro rublje u smeće i kupi novo? Oni pesimističniji su vjerojatno rekli makimalno tri – četiri godine ali odgovor je još šokantniji. Vjerovali ili ne, prosjek je čak osam godina!!! Zamislite se malo nad ovim. U pravilu, čim se pojavi i najmanja rupica, oslabi lastika ili se istanji na nekom dijelu, vrijeme je za zamjenu. Zaboravite stoga na sretne bokserice za koje mislite da vam povećavaju šanse za odvući nekoga u krevet. Kupite si nove, šanse će vam biti veće.

 

DA – IMAJTE KOLEKCIJU RUBLJA

Muškarac bi u svakom trenutku trebao imati 10 komada donjeg rublja. To je za svaki dan po jedan komad, dva dodatna za noći izlaska vikendom te još jedan za svaki slučaj. A ako ste od onih aktivnijih, bilo u izlascima, vježbanju ili jednostavno radite naporno na poslu, trebali bi imati po još koji komad. S druge strane, ako ste od onih koji dan provode u fotelji pred televizijiom to ne znači da trebate imati manje komada.

 

DA – NAĐITE SVOJ BRAND

Iako ćete određene vrste rublja pronaći na tone različitih proizvođača nije loša ideja pronaći jedan brand koji vam najviše odgovara i držati se njega. Zvuči po malo nepotrebno ali kad jednom pronađete brand i kroj koji vam odgovara uvidjet ćete koliko je ovaj savjet „na mjestu“. Na kraju krajeva, baš kao i kod svakog odjevnog predmeta, zašto i ovdje ne imati svoj brand?

 

DA – NOSITE RAZLIČITE VRSTE

Koliko je dobro imati svoj brand toliko je dobro nositi i različite vrste rublja. Nekada je dobro imati rublje koje će držati sve na mjestu, nekada je poželjno imati bokserice u kojima ćete se osjećati slobodno. Kao što imate košulju ili majicu za svaku prigodu tako imajte i rublje za svaku prigodu.

 

DA – PERITE RUBLJE SVAKI PUT

Vjerovali ili ne ima muškaraca koji će zaključiti da im nošene bokserice i nisu previše prljave pa će ih ponovo nositi par dana kasnije nakon što se „provjetre“. Rublje treba prati svaki put nakon nošenj i točka. Znate li da su istraživanja pokazala da vaki put nakon nošenja na rublju otane oko gram fekalija. Da, odvratno, ali možda to natjera one koji vole vjetriti rublje da ih operu.

 

NE – IZLAZITE COMMANDO

Muškarci nisu žene i ono što kod žena prolazi ne znači da će proći i kod muškaraca. Dakle, žene neka izlaze commando ali muškarci ne. Da, lijep je osjećaj slobode ali jeste li sigurni da bi žena s kojom se zagrlite, stisnete ili zaplešete bila oduševljena da zna da ispod nemate ništa? A promislite i koliko vam se puta dogodilo da ne zakopčate zatvarač? Podsjećamo i na mogućnost da zatvaračem zahvatite vaš „ponos“…

 

NE – ZABORAVITE TANGE

Iskreno, zvuči nam nevjerojatno da postoje muškarci koji nose ili žele nositi tanga gaćice ali ako ste jedan od njih vrijeme je da promjenite navike. Muško donje rublje bi trebalo izgledati napravljeno za muškarce a ne za žene. I to se pravilo odnosi i na hetero i homoseksualce.

 

NE – MRLJAMA NA RUBLJU

Muškarcima to i ne predstavlja neki problem ali ženama se, s razlogom, okreće stomak i na samu pomisao. Znate pravilo – svaki put nakon uriniranja dobro „ga“ otresite. A kad primjetite mrlje vrijeme je za promjenu rublja.

 

NE – BOSKERICAMA ISPOD KRATKIH HLAČICA

Bokserice su obavezan dio kolekcije svakog muškarca, i vrpci na grani znaju da je to dobro za vaše permiće. Međutim, ukoliko idete malo zahaklati, ili ljeti nosite kratke hlačice ili široke bermude trebali bi obući jockey gaćice. I sami dobro znate zašto. Prizor nečega kako se ljulja neće svima sjesti.

 

NE – POKAZUJTE RUBLJE

Dizajnersko rublje je postalo popularno kada je Marky Mark odlučio da je cool spustiti hlače kako bi se vidjelo rublje. Ipak, vi niste Wahlberg, niste gangsta raper, a ovo nije 1991. godina. Rublju je mjesto ispod hlača!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments