Muškarci koji su dokaz da je ćelavost seksi

0

1statham

JASON STATHAM

Jason Statham je počeo brijati glavu čim je počeo primjećivati da gubi kosu. Međutim, ćelavost nije niti malo utjecala na njegov izgled macho muškarca – u kombinaciji sa savršeno izgrađenim tijelom pravi je mamac za žene. Dokaz? Victorijin anđeo Rosie Huntington-Whiteley.

 

2diesel

VIN DIESEL

Jedan od najomiljenijih muškaraca današnjice je ujedno i po mnogim ženama i najseksipilnija „ćela“ Hollywooda. Kosu je počeo brijati čim je počela otpadati smatrajući da je bolje rez napraviti prije nego kasnije.

 

3therock

THE ROCK

Dok će se neke djevojke i žene odlučiti za Vina Diesela druge će za The Rocka. Dwayne Johnson je još jedan od ćelavih snagatora u čijem se zagrljaju žene žele izgubiti. Kada se kosa počela prorjeđivati The Rock ju je obrijao 2011. za potrebe filma i od tada je – ćelavac.

 

4willis

BRUCE WILLIS

Možete li zamisliti Brucea s kosom? Teško zar ne? Čak i u prvom Umri muški filmu je već bio prilično bez kose, a do petice kosa je već gotovo potpuno nestala. Međutim, izgleda li Willis u „petici“ manje badass nego u prvom dijelu? Naravno da ne!

 

5pitbull

PITBULL

Još jedan od onih ćelavaca kojima nedostatak kose nije niti malo naškodio karijeri! Pitbull je čovjek koji drma glazbom i s kojim suradnju žele imena poput Jennifer Lopez, Christine Aguilere, Chrisa Browna, Ke$he, Marca Anthonya…

 

6agassi

ANDRE AGASSI

Legendarni tenisač je počeo brijati glavu 1995. godine, baš prije Australian Opena i to na nagovor tadašnje supruge Brooke Shields. U svojoj autbiografiji je čak priznao da je dugo vremena nosio periku kako bi prikrio početak ćelavosti!

 

7zane

BILLY ZANE

Glumac, poznat po ulogama negativaca u filmu Titanik je na glavi nosi periku jer je već tada počeo ćelaviti. Međutim, odmah nakon snimanja, te 1997. godine, je u potpunosti obrijao glavu i od tada nije prestao s praksom. U vezi je s modelom Candice Neil.

 

8connery

SEAN CONNERY

Pitate li žene koji su muškarci najseksi svih vremena Sean Connery će se sigurno naći na listi. Već u 21. godini Connery je počeo gubiti kosu pa je na snimanjima Jamesa Bonda morao nositi periku! Ali, ćelavost niti malo nije utjecala na seksipil ovog legendarnog glumca.

 

9jordan

MICHAEL JORDAN

Po mnogima najveći košarkaš svih vremena, legendarni Air Jordan, je počeo brijati glavu čim se kosa počela prorjeđivati što je bilo vrlo rano. Jordan je, kao superuspješan košarkaš, mogao imati na glavi bilo što i nitko mu ne bi ni zamjerio!

 

10meeks

JEREMY MEEKS

Ime vam možda nije poznato ali ova Internet senzacija je postala slavna zahvaljujući slikama s uhićenja! Policijske slike ovog člana bande su zaludile žene koje ne mogu prestati misliti na tetoviranog zelenookog ćelavca. Bad boy bez kose je izgleda prava kombinacija.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Prilagodite pozu vašem penisu

Kako bi oba partnera potpuno uživala u seksu, poze je potrebno prilagoditi vašem „ponosu“   „U ovoj pozi djevojka ima kontrolu nad brzinom i dubinom ...