Modni kriminali koje ne smijete počiniti

0

Osam stvari zbog kojih bi trebali završiti u modnom zatvoru

 

„Idemo objasniti ovako – osim u filmu Bruno, gdje ste još vidjeli mukarca u kratkim hlačicama?“

 

REPOVI

„Konjski repovi“ su možda bili znak seksipila 80-tih ali danas izgledaju presmiješno i osim ako niste cool faca poput Johnny Deppa bolje ih zaobilazite. I to u širokom luku! Jo je za veću osudu ako imate kratku kosu i ostavljen repić!


OGROMNI NAKIT

Žene nikako ne vole tipove koje imaju više nakita od njih. Da se razumijemo, ogromni nakit asocira na rapere i nošenje oružja. Raperi su crnci, i pri tome ne mislimo ništa rasistički, već je to njihova glazba. Ukoliko ste bijelac, smatrate se raperom, nosite sedam kilograma nakita i imate više od 14 godina bilo bi dobro da promislite o sebi i kuda ide vša život.


DLAKE NA LEĐIMA

Iako, prema anketi koju smo pravili, dosta žena smatra da pravi muškarac mora imati nešto dlaka po sebi i da je to jednostavno oznaka muškost,i to se nikako ne odnosi na područje leđa. Od 100-tinjak cura s kojima smo do sada radili anketu znate li koliko njih je reklo da podnosi dlake na leđima? Niti jedna jedina! Ako one provode cijeli život boreći se sa dlakama na različite načine, tada možete i vi barem brinuti o leđima.


PRAMENOVI

Ni kada su bili u modi nisu baš oduševljavali a izašli su iz mode još davno prije ovog stoljeća. Iznenađuje nas da još uvijek ima muškaraca koji ih prakticiraju, iako se za muškarce sa pramenovima vezuju neke od najpogrdnijih riječi. I da, i žene isto misle o muškarcima sa pramenovima.


MIRISI

Ženama je izuzetno važno da muškarac lijepo miriše, ili bolje rečeno – važno im je da ne zaudara. Kada su mirisi u pitanju muškarci su u stanju napraviti dvije pogreške. Prva je da stave previše parfema što će žensku navesti na mišljenje da ste jedan od onih koji sate provode u kupanici. Kako je kupaonica ženski teritorij nikako ne žele nekoga tko će u njoj provoditi više vremena od njih. Druga greška je kada se netko namiriše kako bi sakrio miris znoja bez da se istuširao, što samo dovodi do još gorih mirisa.. Da, ima i takvih.


NEUREDNE BRADE

Čupave brade, kozje bradice ili bilo što što nije obrijano ili uredno podšišano ženama izgleda odbojno. Brkovi, velika bodljava brada i sve van kontrole, ženama iritira kožu što nikako ne vole. Kozje bradice malo kome stoje i uglavnom ostavljaju dojam neozbiljnost, a to kod žena jednostavno ne prolazi.


SPEEDO GAĆICE

Naprosto zvuči nevjerojatno da se i danas Speedo kupaće gaćice mogu vidjeti na plaži. Bez obzira koliko ste obdareni, i bez obzira koliko to htjeli pokazati izgledat ćete smiješno i definitivno nećete privući žensku pažnju (osim za podrugivanje). Ovo može proći JEDINO ako imate tijelo kao Mario Valentić.


KRATKE HLAČICE

Kratke hlačice, pogotovo vruće, su izmišljene za žene kako bi njihove lijepe guze i noge došle do izražaja. Idemo objasniti ovako – osim u filmu Bruno, gdje ste još vidjeli mukarca u kratkim hlačicama? Ako nekim slučajem ne znate o čemu je film Bruno, progooglajte. Sve to je kraće od par centimetara iznad koljena ne jednostavno za žene.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments