McLaren 12C Can-Am Edition

0

Superatraktivni Can-Am Edition najmoćniji je McLarenov 12C ikada proizveden

 

„12C Can-Am Edition  ima volan preuzet iz MP4-24 F1 bolida kojeg je vozio Lewis Hamilton“

 

McLaren Automotive je u strahovitom usponu. Poznati F1 tim je do sada povremeno izlazio na tržište sa svojim sportskim automobilima, ali nakon promjene strategije novih automobila, vrijednih divljenja, bi trebalo bit sve više.

McLaren je tako za američko tržište izbacio posebnu verziju MP4-12C nazvano Can-Am Edition. Super atraktivan automobil je najmoćniji 12C do sada, zahvaljujući 3.8 litreni V8 twin turbo koji proizvodi 680 KS.

Kako je proizvođač McLaren bilo bi čudno da ne bude nekako povezan i sa Formulom 1. 12C Can-Am Edition tako ima volan preuzet iz MP4-24 F1 bolida kojeg je vozio Lewis Hamilton. Ljubiteljima F1 odmah će biti i jasno zašto je automobil narančaste boje, naime, 60-tih i 70-tih bolidi Brucea McLarena i Dennyja Hulmea su bili – narančasti.

 

{gallery}Can-Am{/gallery}

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Tri vježbe za brži metabolizam

Ovaj trening od samo tri vježbe angažira cijelo tijelo a njegov autor je Craig Ballantyne, kondicijski. Vježbe se rade tako da napravite sve tri vježbe, odmorite ...