Lutke za seks koje mogu pričati

0

Glava Realbotix, koja se može staviti i na postojeće tijelo lutke RealDoll, stajat će oko 10.000 dolara

 

Matt McMullen autor je lutke za seks RealDoll kojih je od 1996. godine, tvrdi, prodao više od 5000, i to po cijenama od 5000 do 10.000 dolara. Sada radi na novom projektu lutke za seks koja će, između ostalog, moći i pričati s pomoću aplikacije slične virtualnoj pomoćnici.

Kako piše New York Times, Realbotix je projekt na kojemu McMullen radi s inženjerima koji su radili za Hanson Robotics, tvrtku poznatu po iznimno realističnim humanoidnim robotima. Pitanje je koliko će se lutka za seks koja može pričati zapravo svidjeti ljudima. Naime, prema teoriji koja potječe još iz sedamdesetih, roboti koji su preslični ljudima, ali su i dalje očito roboti, izazivaju odbojnost umjesto privlačnosti. McMullen to namjerava izbjeći radeći proizvode koji i dalje izgledaju kao lutke za seks, a ne kopije ljudi.

Glava Realbotix, koja se može staviti i na postojeće tijelo lutke RealDoll, stajat će oko 10.000 dolara, a bit će dostupna kroz dvije godine. Cijelo tijelo trebalo bi se prodavati po cijeni od 30 do 60 tisuća dolara.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Kako održavati nož?

Svaki pravi muškarac bi trebao posjedovati dobar nož, bilo za kampiranje, ili za kuhanje. Noževi su oduvijek bili oznaka muževnosti, a njihova primjena u životu ...