Longinesov sat za mjerenje pulsa!

0

Nakon što je nedavno predstavio Column-Wheel Single Push-piece Chronograph, sat inspiriran satovima iz 40-tih godina prošlog stoljeća, Longines je odlučio inspiraciju pronaći u još ranijem vremenu! Pulsometer Chronograph, kako mu samo ime i govori, je inspirian modelom koji se ranih 20-tih godina prošlog stoljeća koristio u medicini za precizno mjerenje otkucaja srca pacijenta.

Longinesov sat tako ponovo osvaja svojim retro izgledom, kombinacijom bijelog brojčanika i crnih arapskih brojki, pa će oduševit će sve one koji vole klasiku. Posebnost ovog sata je skala za mjerenje pulsa kojom vrlo precizno možete izmjeriti brzinu otkucaja vašeg srca.

Pulsometer Chronograph dolazi s čeličnim kućištem promjera 40 mm, safrinim staklom i na prednjoj i stražnoj strani, Longinesovim automatskim kalibrom te vodootpornosti do 30 metara. Klasični izgled ovog sata zaokružuje i otmjeni retro remen od krokodilske kože! Cijena sata se kreće oko 30.000 kuna.

 

LonginesPulsometerChronograph3

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

O čemu djevojke razmišljaju na spoju

Prvi spoj je izuzetno važan, a za vrijeme spoja djevojke će vas itekako analizirati   „Većina djevojaka će posegnuti prema novčaniku istovremeno prateći vašu reakciju, ...