20 filmova koje morate pogledati u 2016.

Već po tradiciji, donosimo vam pregled filmova koje bi svaki muškarac trebao pogledati u tekućoj godini. Međutim, nikada nismo imali teži zadatak izdvojiti 20 naslova, jer nam u 2016. godini dolazi nikad veći broj zanimljivih filmova, pa se tako na listi nije našlo mjesta za Pad Londona, Grimsbyja, Warcraft, Assasin’s Creed, BFG, Kung fu pandu 3, Knjigu o džungli, nastavke Teenage Mutant Ninja kornjača, Potrage za Nemom, Majstora iluzija i Alise u zemlji čuda… – sve filmove koje se također isplati pogledati. Ovih 20 bi, po našem mišljenju, u idućih 365 dana ipak trebalo ponuditi najviše zabave svakom pravom muškarcu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

2 comments

  1. Strumpf 4 siječnja, 2016 at 11:44 Odgovori

    Kung fu Panda, Nindza Kornjace, Knjiga o dzungli… sve sami filmovi za svakog PRAVOG muskarca! Dal je muskarac pravi ako gleda ove filmove ili postaje pravi na neki drugi nacin? Molio bih autora teksta samo jos i to da pojasni.

    • Kult portal 4 siječnja, 2016 at 13:38 Odgovori

      Pa da pokušamo odgovoriti. Ukoliko niste do sada primjetili Kult je portal namijenjen muškarcima iznad 30 godina koji žele raditi na sebi i koji se trude biti bolji. Pojam pravi muškarac u 30-tim i npr. u 20-tim su različiti. U 30-tim bi muškarac trebao već biti izgrađen, trebao bi ostaviti lude godine iza sebe i posvetiti se nekim drugim ciljevima. Muškarac u 30-tim je svjestan svih svojih mana, a pravi muškarac bi se trebao truditi biti bolji – bilo da je riječ o poslu, čuvanju svog tijela, odijevanju i možda najvažniji stvari – obitelji. Naravno, nemaju svi obitelj, ali polazimo od toga da većina muškaraca u 30-tim ima obitelj. Kako pravi muškarac treba gledati filmove koje ste spomenuli (iako smo mi izdvojili drugih 20 naslova za “prave muškarce”) kada je riječ očigledno o dječjim filmovima? Baš zato što pravom muškarcu obitelj MORA biti na prvom mjestu, a to znači i odlaske u kino zajedno sa svojom djecom. Međutim, to što je netko u 30-tim, 40-tim ili kojim li već godinama, ne znači da ne smije dopustiti da se, dok gleda film zajedno sa svojim sinom ili kćeri, u njemu probudi dijete. Isto ono dijete zbog kojeg volimo akcijske filmove bez obzira koliko tko godina imao. Eto, nadamo se da vam je sad jasnija misao vodilja.

Post a new comment

Bojite li se ukletih kuća?

Mjesta u svijetu koja su stravičnija od filma Paranormal Activity i koja mogu posjetiti samo oni najhrabriji   „Vrata su sa sama zatvarala i zaključavala, ...