Kultov intervju s najseksi Hrvaticom

0

Atraktivnu pjevačicu Lanu Jurčević ste svojim glasovima izabrali za najseksi Hrvaticu, a evo što je ona na sve to rekla

 

Laska li vam što su vas naši čitatelji izabrali za najseksi Hrvaticu između 49 poznatih hrvatskih ljepotica?

Zezate li vi to mene ili je ovo ozbiljno? Zahvaljujem se svima koji su glasali, naravno da je to dodatni kompliment uz sve ono što radite. To je definitivno nešto što ne može odmoći, samo može biti šlag na tortu. Zahvaljujem se svima.

 

Što po vašem mišljenju ženu čini seksipilnom?

Znam toliko žena koje nisu po proporcijama i tipičnim modernim idealima ljepote idealne, ali u toliko slučajeva ispadne da njihova karizma i duh zasjene neke puno idealnije žene. Mislim da je stvar gesti, pogleda, načina na koji žena drži do sebe…

 

Kako održavate figuru?

Skačem kao luda, dva sata na koncertima, putujem stalno, živim u totalnoj ludnici..  U zadnje vrijeme stvarno nemam vremena pa su mi glavna rekreacija koncerti. Ponekad čak i dvije kile smršavim po koncertu.

 

Osim glazbene karijere vlasnica ste i LA studija – centra za grupne fitness i plesne programe. Kako stižete sve, i pati li vaš privatni život?

LA studio je tri sezone jako dobro radio, a sada smo napravili pauzu s obzirom da se želimo prebaciti u svoj prostor. Bilo nam je super, bili smo kao, u pozitivnom smislu, prava ženska sekta. Imali smo jako puno članova. Trenutno imam takav lud tempo da nemam privatni život, ali ako me pitate kako bi provodila svoje vikende – nema ničeg ljepšeg od stajanja na pozornicu.

 

Koja je vaša definicija pravog muškarca?

Kad saznam – javit ću vam!

 

U zadnjih nekoliko godina promijenili ste svoj glazbeni stil, što vas je ponukalo na to ?

Mislim da nisam. Glad publike je u zadnje vrijeme puno veća, čini mi se da žele puno konkretnije rečenice, stihove s nekim stavovima. Kao da su prošla vremena nekih općenitih bolnih ljubavnih situacija. Čini mi se da se to nekako malo sada promijenilo. Pa možda smo intuitivno otišli u tom smjeru.

 

U kojem pravcu planirate ići u budućnosti?

Mislim da će biti svega. Ne može se živjeti samo od brzih pjesama, kao ni samo od sporih. Mislim da je kombinacija jednih i drugih najbolja.

 

Vrlo ste aktivni i na društvenim mrežama. Dobivate li čudne ponude od svojih obožavatelja i smetaju li vas poneki negativni komentari?

Kada proživite udar tolike mase ljudi koja izražava svoje mišljenje o nečemu ponekad vam ne bude svejedno. Kada sve to prođeš shvatiš da na sve ono što izaziva nekakvu reakciju  mora biti i pozitivnih  i negativnih reakcija. Što se tiče inboxa na Facebooku, mislim da bi moje administratorice i ja mogle napisati knjigu o njihovim raznoraznim idejama.

 

Nedavno ste proslavili 30-ti rođendan – osjećate li se drugačije?

Ne, 20-ti. Šalim se, osjećam se super. Tada sam bila u Parizu snimala sam himnu za rukometno prvenstvo i baš sam u tom trenutku bila na vrhu Eiffelovog tornja i mislila sam kako mi se super stvari događaju.

 

U više ste navrata rekia kako je vaša nova pjesma Hollywood „girl power“ pjesma. Što želite poručiti muškarcima koji se loše ponašaju prema ženama, poput onog u spotu te pjesme?

Njima ništa ne poručujem, a žene trebaju biti svjesne svoje vrijednosti. Sve zaslužuju biti voljene i poštovane.

 

Za neke od svojih pjesama sami ste napisali glazbu i tekstove. Tražite li inspiraciju u svom osobnom životu?

U svakoj pjesmi koju sam otpjevala postoji neka poveznica s mojim osobnim životom – u nekom periodu. Ne nužno baš kada je pjevam, nekada se dogodi da za mjesec dva mi  prođe kroz glavu: „Jeli moguće da mi se događa baš ono o čemu sam snimila pjesmu“.

 

Foto: via Menart

About author

Iva Nikolić

Ljubiteljica anima i japanske kulture, nezaobilazni dio svih snimanja Igre prijestolja po Dalmaciji, Mala Iva je bila jedno od najvećih zvijezda tiskanog izdanja Kulta

No comments

8 mjesta za nezaboravan seks

Razbijte monotoniju i idući put vodite ljubav na zanimljivijem mjestu od kreveta   KANCELARIJA Bilo čija da je kancelarija u pitanju imat će svoju čar, ...