Kratki intezivni trening za trbušne mišiće

0

Nedostatak vremena vas neće spriječiti u izvođenju ovog četverominutnog treninga

 

„Trening se sastoji od tri vježbe (kratki trbušnjaci, ruska roatcija i povišeno podizanje nogu), svako ponavljanje traje po 30 sekundi, a sve se vježbe izvode u četiri serije“

 

Trbušni mišići su ono što se ljeti na plažama najviše primjeti, ali uprvo je ove mišiće najteže i izraditi. Naime, baš na predjelu trbuha se skuplja najviše masnog tkiva, pa je za izgradnju savršenih „pločica“ potrebno puno volje i truda. Najveće prepreka s kojima se susrećemo pri izgradnji trbušnih mišića su prehrana i nedostatak vremena. Stručnjaci govore da je vježbanje samo 1/3 uspjeha, pa ćete morati strogo paziti na prehranu, a to znači izbacivanje bijelog kruha, kolača, šećera i gaziranih pića iz vaše svakodnevnice.

Za rješavanje drugog problema, odnosno nedostatka vremena, pobrinuo se fitness instruktor Mike Chang koji je osmislio intezivni četverominutni trening za trbušne mišiće. Ovim treningom žestokog inteziteta je moguće sagorjeti višak masnoća i izgraditi trbušne mišiće kakve ste željeli, a sve to bez da izgubite puno vremena!

Trening se sastoji od tri vježbe (kratki trbušnjaci, ruska roatcija i povišeno podizanje nogu), svako ponavljanje traje po 30 sekundi, a sve se vježbe izvode u četiri serije. Zbog efikasnosti nema odmora između serija, dok vam za izvođenje ovog treninga trebaju samo jedna bučica i štoperica. Da bi trening u potpunosti djelovao izuzetno je važno da se vježbe izvode pravilno, stoga dobro obratite pozornost kako to radi Mike Chang.

 

http://www.youtube.com/watch?v=mQYFr697pYg

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments