Kako zavesti najljepše djevojke

0

Poboljšana verzija, Gianna Apostolski 2.0, vas savjetuje kako se obući za prvi spoj, što žene vole, što ne i prolazi li sex na prvom spoju

 

„Nekako se taj sex na prvom spoju izbjegava jer si odmah u očima partnera i javnosti laka žena, a ako je to na petom spoju onda si cura za udaju“

 

Koji je najbolji kompliment koji ste dobili?

Izgledaš kao 2 miljuna eura i ne bih te dao ni za brdo karamela!

 

Koja je najveća modna greška koju muškarac može napraviti?

Najveća modna greška koju muškarac može napraviti je obući bijele čarape na cipele! To mi je tako seljački da ostanem bez teksta!

 

Što vas najviše može privući na muškarcu?

Na muškarcu me najviše može privući njegov izgled, a onda i ona neka karizma koju ima. Mora imati ono nešto!

 

Što vas najviše može odbiti na muškarcu?

Najvise me može odbiti, bahatost, glumljenje frajera bez aduta, ružne cipele na nozi  i prljave, neuredne ruke i nokti

 

Koliko kozmetike i koje mora koristiti muškarac, a što je već previše?

Mislim da svaki muškarac, kao i svaka žena, mora vodit brigu o svom izgledu. Ne mora sad svaki tjedan visiti po kozmetičkim salonima, ali jednom mjesečno na nekakav peeling, čiščenje i masažicu lica bi bilo lijepo da ode. Uz to, naravno, da kod kuće ima mušku kolekciju dnevno-noćne kreme da si održava lice.

 

Gdje je granica kada su muškarci i depilacija u pitanju?

Ja nemam ništa protiv toga da se muškarac depilira, iz bilo kakvog razloga. To mi je OK, pogotovo ako je jako dlakav trebao bi se bar podšišati. Ispod pazuha obavezno da nema dlaka jer mi je to jako ružno za vidjeti. Što se tiče brazilske, ako mogu izdržat tu bol neka idu, a ako ne onda obavezno ili obrijati ili barem podšišati.

 

Kako bi se muškarac trebao obući za prvi date?

Kako god on želi, samo da je urbano i moderno!

 

Gdje bi vas trebao izvesti na prvi spoj?

 Nekakva večerica, šetnjica uz more ako je moguće….

 

Sex na prvom spoju?

Sex na prvom spoju? Hmm, pa dogodi se. Strast ne možeš kontrolirat, ista stvar na prvom ili na petom, svejedno će doći do toga. Ali ipak se nekako taj sex na prvom spoju izbjegava jer si odmah u očima partnera i javnosti laka žena, a ako je to na petom spoju onda si cura za udaju. Ja osobno na to ne gledam tako i podržavam sex na prvom spoj! Zašto ne?

 

Tko kod vas bolje prolazi – gentleman ili afla mužjak?

Kod mene bolje prolaze gentlemeni, iako sam više puta bila u vezi s alfa mužjacima. Ne znam zašto ali eto! Sad kad sam malo zrelija, bolje gentelman nego alfa mužjak!

 

Neki savjet za kraj?

Za sve muškarce – ostanite muškarci ali isto tako volite i poštujte svoje bolje polovice jer bez njih jednostavno niste kompletne osobe! Voli vas vaša Gianna.


gianna4

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 seksi Instagram profila…

…koje bi trebali početi odmah pratiti!   JEN SELTER Jen je jedna od rijetkih koja je stekla slavu zahvaljujući samo Instagramu. Profil je otvorila kako ...