Kako vam posao uništava vezu?

0

Šest načina na koji vaš posao djeluje negativno na vašu vezu

 

1. Konstantno kukanje o poslu. U trenutku kada pođete s radnom mjestu trebali bi na njega i zaboraviti (više-manje, koliko je to moguće). Ni vi ne želite slušati konstantno izražavanje nezadovoljstva poslom od strane drugih ljudi, pa tako ni vaša partnerica ne želi slušati vaše. Ujedno su istraživanja Journalof Applied Psychology pokazala da se ljudi koji stalno pričaju o svom poslu brže mentalno umaraju, da su manje produktivni i da imaju manje uspjeha u ljubavi.

2. Izlasci postaju stvar prošlosti. Posao toliko zna umoriti da muškarci jednostavno nemaju volje za izlaske. Ali, ukoliko želite imati uspješnu vezu, bez obzira bili nekoliko mjeseci u vezi ili 10 godina u braku trebali bi ponekad izaći. A kada je izlazak zabavan, čak ćete se i odmoriti od posla, a ne dodatno umoriti.

3. Nedostaje vam spontanosti. Da bi bili dobri u poslu morate biti i dobro organizirani, a organiziranje se vrlo brzo počne prenositi i na privatni život, što i nije loša stvar. Međutim, ono što će vam se dogoditi da ćete postati previše izorganizirani te da će vam nedostajati spontanosti pa tako neće odjednom odlučiti nešto napraviti ako to već prije niste planirali. A djevojkama se to ne sviđa.

4. Mobilni uređaj mora uvijek biti uz vas. Život bez mobilnog uređaja vam je potpuno nezamisliv, pogotovo ako morate biti dežurni uz njega jer vas šef (ili netko drugi) može zazvati. Vašoj partnerici se sigurno neće svidjeti ako ste negdje izašli samo vas dvoje a vi svako malo pogledavate na mobitel ili se javljate na pozive.

5. Nedostatak seksa. Ne samo da nemate snage za izlaske, nego nemate niti snage niti volje za seks! Stres je jedan od najčešćih uzročnika problema s erekcijom i nedostatka seksualne želje. Dodajte tome i da nedostatak sna također utječe… Više posla – više stresa- manje sna – još manje seksa!

6. Previše volite svoj posao. Odlično je ako toliko volite svoj posao da vam je odlazak na posao užitak a ne noćna mora kao za većinu Hrvata. Međutim, nije dobro ako svoj posao volite više od svoje partnerice. U tom slučaju bi se trebali zapitati je li problem u vašoj partnerici, ili ćete vi jednostavno voljeti posaoviše od bilo koje djevojke. A u ovom drugom slučaju imate veliki problem…

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Univerzalni vojnici budućnosti

Kako će izgledati vojnik budućnosti? Neki sustavi su već počeli ulaziti u uporabu   „Zanimljiv je i Physiological Status Monitoring ugrađen u odoru kojima će ...