Kako uživati u pozi 69?

0

Jedna od popularnijih poza će vam pružiti nezaboravnu predigru ako budete pazili na neke stvari

 

Teško da postoji muškarac ili žena koji ne uživa u oralnom seksu. A baš zbog te činjenice 69 poza je toliko omiljena jer u istom trenutku uživaju oba partnera! Zašto bi uostalom uživao samo jedan partner (iako većem broju muškaraca i žena užitak predstavlja i pružanje oralnog užitka svom partneru)? Ipak, kako bi maksimalno uživali u ovoj pozi, obratite pozornost na ove stvari!

 

HIGIJENA JE VAŽNA

Ovo bi trebala biti osnovna stvar ne samo kod seksa, ali u oralnom je itekako važna ukoliko želite da i vama i njoj 69 pruži zadovoljstvo. Možda mislite da ste dovoljni čisti, ali nakon što cijeli dan vaš „ponos“ provodi u ograničenom prostoru ipak mu treba malo osvježenja. Stoga, zajedno s partnericom, prije akcije skoknite pod tuš – već je i to odlična predigra!

 

GORE JE REZERVIRANO ZA NJU

Sasvim logično, u pozi 69 jedan ja partner gore, drugi dole, a neka djevojka bude ta koja je gore. Žene su ipak lakše od muškaraca pa ćete tako izbjeći bolne situacije i moguće ozljede, a također pružit ćete joj priliku da nadzire kut, brzinu i dubinu penetracije, pa će izbjeći eventualni osjećaj gušenja ukoliko uđete preduboko jer vas cijela situacija može ponijeti.

 

JEDNAKO JE VAŽA UŽITAK OBA PARTNERA

Oralni seks može pružiti toliki užitak da neki jednostavno izgube koncentraciju i zaborave da i oni trebaju zadovoljavati partnericu. Bit položaja 69 je upravo u obostranom uživanju, stoga se trudite da pružate koliko i dobivate. Ako stalno zaboravljate da ste i vi dužni nešto davati, možda je bolje da preskočite ovu pozu i zadovoljavate se naizmjenično-

 

GUZA JE ZA ODVAŽNE

Pod pozom 69 se smatra oralno zadovoljavanje spolnih organa, međutim, ukoliko partnerica želi jezikom možete obraditi i njezinu guzu. Ovo radite samo ukoliko ste sigurni jer guzi se ne prilazi bez najave, a zadnje što želite jest šokirati partnericu. Oralna obrada anusa ženama može pružiti veliki užitak, ali samo ako je spremna na to i to želi. Kao i obično – komunikacija između partnera je izuzetno važna.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments