Kako uklopiti sat sa odijelom?

0

Kada smo mi muškarci u pitanju sat ima posebno mjesto. Sat je potvrda stila, statusni simbol i modni detalj bez kojeg je nemoguće upotpuniti izgled pravog muškarca. pravi muškarac, također, ima više od jednog sata kako bi ga mogao kombinirati s različitim odjevnim kombinacijama, te ga mogao nositi u odgovarajućim prilikama. A ukoliko je prilika takva ta nosite odijelo, pročitajte ovih nekoliko pravila kada je u pitanju kombiniranje sata i odijela, kako bi u potpunosti bili muškarac sa stilom!

Svijetlosivo odijelo. Ovo odijelo sa sobom povlači veliki izbor opcija satova. Ova boja nije obvezujuća, pa sat možete uklapati uz ostale komade od kože koje imate u okviru ove kombinacije. Možete odabrati i kožnu, a i srebrnu metalnu narukvicu, ali najbolji izbor su kožni svijetlo smeđi ili crni remeni.

Tamnosivo odijelo. Satovi sa crnim kožnim remenom se najbolje uklapaju uz ovakvo odijelo. Možete pokušati i sa tamnosmeđim kožnim ili srebrenim metalnim remenom, ali pazite da se uklope uz ostale detalje poput remena i cipela.

Plavo odijelo. Ukoliko nosite ovakvo odijelo vodite računa da se sat uklapa s ostalim modnim detaljima. Ukoliko nosite smeđi remen i cipele najbolje je izabrati i takav sat. A ako se volite isticati izaberite neki sat koji ima kazaljke, brojke ili remen u nekoj jarkoj boji čime ćete postići urbani izgled.

Modro odijelo. Ovo odijelo je savršena prilika da nosite sat s metalnom narukvicom, jer će se srebreno fantastično uklopiti s modrom bojom. Jako dobro će izgledati i crni ili smeđi kožni remen, ali još jednom ponavljamo – od kombinacije modrog odijela i sata sa čeličnom narukvicom neba bolje kombinacije!

Crno odijelo. Sasvim logična kombinacija su crno odijelo, crni sat, crni kožni remen i crne cipele! Iako možda mislite da bi metalna narukvica ovdje dobro izgledala, varate se. Crno odijelo je pojam profinjenosti i kao takav uz njega ide samo sat sa crnim kožnim remenom. I na kraju jedno nepisano pravilo – ukoliko nosite smoking, ne nosite sat!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments