Kako se ispričati nakon svađe?

0

Shvatili ste da ste krivac za svađu i htjeli bi se ispričati, ali ne znate kako?

 

„Kada želite smiriti situaciju i reći „oprosti“, budite blagi i strpljivi prije svega, jer samo jedna riječ neće izbrisati cijelu svađu“

 

Muškarac bi trebao biti u svemu predvodnik u vezi, pa tako i u isprikama. Bez obzira bili krivi ili ne, stvar je muškarca da preuzme inicijativu za smirivanje situacija, pogotovo kada je krivnja naša. Reći „oprosti“ nije tako jednostavno, mora biti iskreno jer sama riječ djevojkama ne znači ništa ako ne dolazi iz duše. Stoga, evo par savjeta kako se ispričati nakon svađe.

 

BUDITE STRPLJIVI

Ni u kojem slučaju nemojte izgovoriti tu riječ neprijateljskim tonom, niti tonom koji odaje da to govorite samo zato što „morate“ to reći. Do sada ste već naučili da se nečija agresivnost ne smiruje agresivnošću, već blagim pristupom. Stoga, kada želite smiriti situaciju i reći „oprosti“, budite blagi i strpljivi prije svega, jer samo jedna riječ neće izbrisati cijelu svađu.

 

IZGLEDAJTE POKAJNIČKI

Kao što ste već zaključili izuzetno je važno da vaša partnerica vidi da mislite ozbiljno, a osim isprike riječima morat će vidjeti i na vašem licu da vam je stvarno žao. Naravno, to ne znači da trebate plakati (daleko od toga), ali se nikako nemojte ni smijati dok izgovarate riječ koja će joj puno značiti.

 

NE BUDITE PREVIŠE SLATKORIJEČIVI

Da, poželjno je da pokažete svoju nježniju stranu i da igrate na image dobrog djevojka, ali nemojte pretjerivati. Preveliko treptanje očima vam sigurno neće pomoći jer će ona shvatiti da je vama cijela situacija šala koju niste ozbiljno shvatili, te da samim tim vaša isprika ne znači ništa više od praznih riječi.

 

POKLON

 

Pokloni uvijek dobro dođu, ali neka taj poklon bude iz srca. Nekad je cvijet ubran u susjedovom dvorištu, ili vrećica bombona nešto što će je u sekundi oraspoložiti i izbrisati svađu. Veće poklone poput cipela, haljine i slično može shvatiti kao pokušaj svojevrsnog podmićivanja i može je natjerati da se osjeća kao vaše vlasništvo i ništa drugo. 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments