Kako sačuvati ljetnu garderobu?

0

Topli mjeseci su iza nas i vrijeme je da ljetna garderoba u vašem ormaru prepusti mjesto jesenje-zimskoj. Međutim, to ne znači da je ljetnu odjeću i obuću dovoljno staviti u kutije i odnijeti na tavan ili u skladište – potrebno ju je spakirati na pravilan način kako bi je zaštitili i sačuvali do idućeg proljeća i ljeta. Evo kako ćete to i napraviti!

Odijela. Ona laganija je potrebno prvo objesiti na vješalicu na način da su sako visi na vješalici dok su hlače zakopčane i sklopljene, te prebačene preko poprečne daske. Odijelo se zatim na vješalici stavlja u zaštitni najlon ili još bolje u specijalno napravljenu vreću za čuvanje odijela, te ostavlja u ormaru.

Majice i košulje. U supermarketima ćete pronaći posebne kutije za skladištenje garderobe koje su napravljene tako da se garderoba sačuva od habanja i oštećenja. Sve majice i košulje koje nećete nositi tijekom ljeta je najbolje uredno složiti u ovako kutiju kako bi iduće ljeto dočekale „kao nove“.

Cipele. Sve ljetne modele cipela je potrebno također pravilno uskladištiti. Za tvrđe modele je najbolje nabaviti drvene kalupe koji se ubace u cipele kako bi sačuvali njihov oblik, dok je laganiju obuću najbolje spremiti u originalnu kutiju, ili još bolje u odgovarajuće plastične kutije.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

January Jones

Nadamo se da skorašnji prestanak emitiranja serije Momci s Madisona ne znači da više nećemo čuti za lijepu January Jones     Ako volite krhke ...