Kako putovati zrakoplovom poput pravog gospodina

0

Budite uredni. Nevjerojatno je da bi se stvar poput higijene trebala isticati ali vjerojatno i sami imate iskustva s osobama koje i ne mirišu najbolje a zapadne vas nesreća da imaju kartu za sjedalo baš kraj vas. Nikako ne smijete biti jedna od tih osoba stoga se otuširajte, obrijte, nanesite vaš omiljeni parfem i dočekajte let spremni i uredni.

Odjenite se prikladno. Možete biti odjeveni poput manekena s posljednjeg fashion showa, ali to ne znači ništa ukoliko niste funkcionalno odjeveni. Vodite računa o udobnosti prije svega, o tome da vaša odjeća ima dovoljno džepova za stvari koje će vam trebati, a ne zaboravite niti na neko zanimljivo štivo ukoliko je let duži.

Budite pristojni. Ulazak u zrakoplov nije utrka u kojoj pobjednik dobija najbolje mjesto, stoga strpljivo čekajte u redu jer vas vaše mjesto čeka. Nasmiješite se osoblju, pomozite ostalim putnicima, pustite djecu i trudnice ispred sebe, ne ubacujte se nikome u red. Zapamtite da svi vole pristojne muškarce.

Pomozite drugima. Pravi gentleman će biti gentleman uvijek, od 0-24, stoga budite i vi pravi muškarac i pomozite onima kojima je potrebna pomoć oko spremanja prtljage u pretince iznad glave, bez obzira bila ta osoba muškarac ili žena. Ne samo da ćete učiniti dobru stvar, već ćete i pomoći da se ne stvara gužva.

Ne zavodite stjuardese. Stjuardese se nalaze visoko na listama najseksi zanimanja, i zgodne stjuardese stvarno mogu izgledati izuzetno seksi, ali to ne znači da im se trebate konstantno nabacivati i isprobavati loše ulete koje su sigurno već čule tisućama puta. Bolje ćete proći sa iskrenim smiješkom nego s lošim uletima.

Ne budite zahtjevni. Nitko ne voli previše zahtjevne ljude stoga pazite da ne pretjerate sa zahtjevima. Poznato je da hrana u zrakoplovima nije poput hrane u vašem omiljenom restaurantu, ali to ne znači da trebate svoje nezadovoljstvo iskaljivati na kabinskom osoblju, niti da ih trebate stalno dozivati da vam donose stvari kojih ste se baš tada zaželjeli.

Pogledajte prije nego polegnete sjedalo. Svi smo sami sebi najvažniji, ali u zrakoplovu niste jedini putnik, stoga je važno da vodite računa i o ostalim putnicima. Stoga, prije nego polegnete sjedalo kako bi vam bilo udobnije provjerite putnika iza vas da li će mu to smetati. Ne budite egoistični gad!

Ne ustajte svakih pet minuta. Nekoliko sati prije nego što uđete u zrakošlov izbjegavajte ispijanje prevelike količine tekućina. Naravno, vodite računa da ne dehidrirate, ali zadnje što želite jest da morate ustajati svakih pet minuta kako bi išli na wc. Konstantna potreba za uriniranjem neće samo izritirati vas, nego i onoga tko sjedi radi vas i koji će vas morati propuštati. Istu stvar nemojte raditi niti samo zato da „malo protegnete noge“.

Oprezno s nogama. To što se osjećate ugodnije ako skinete cipele ne znači da će i ostali putnici biti sretni što to radite. Ukoliko baš morate vodite računa pa obavezno prije samog leta obucite čiste čarape. Također, pazite da ne gurate noge pod sjedalo putnika ispred vas, kao i da ne udarate nogama u zaslon njegova sjedala.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

9 najgorih seksualnih predatorica

Uobičajeno je mišljenje da su seksualni predatori muškarci, ali četvrtina njih su žene. Ovo su najgore od njih   „Da stvar bude gora, Dudley je ...