Kako prepoznati stvarni orgazam?

0

Mislite da ste savršen ljubavnik koji pod kojim svaka žena uzdiše i vrišti od zadovoljstva? Potražite ove dokaze da budete sigurni

 

„Njezino disanje postaje ne samo ubrzano nego i nepravilno tijekom posljednjih sekundi pred orgazam“

 

Jeste li znali da je 64% žena (neke su ankete pokazale čak i više) barem jednom glumile orgazam? Promislite se, to je više od pola žena sa kojim ste spavali. Svi uzdasi, vrištanja i pohvale možda su bili lažni. Brine li vas to? Trebalo bi, ali ne bi vas trebalo ljutiti već bi trebali promisliti kako se unaprijediti i dovesti je do pravog orgazma. Ovaj put nećemo o tome.

Uzdasi i povici „to, to, to….“ ne znače da žena stvarno doživljava orgazam. Obratite stoga pozornost na pet sigurnih dokaza orgazma koji se ne mogu odglumiti.

 

1. KONTRAKCIJE

U trenutku njezinog svršavanja njezina vagina počne „tirati“ tj. tijekom nekoliko sekundi mogu se osjetiti kontrakcije. Ako ste prstom, ili znate već čim, u njoj morali bi to moći osjetiti.

 

2. POGLED

Odsutni pogled se može odglumiti ali oko se po prirodi uvijek negdje fokusira, to je jednostavno takav refleks. Uvijek, osim u trenutku svršavanja kada joj se pogled doslovno „odfokusira“ i lijepo se vidi da u tom trenutku nije tu.

 

3. KOŽA

Zanimljivo, ali u trenutku orgazma ženina prsa dobiju zanimljivu rozu boju. Znak koji je jendostavno nemoguće odglumiti.

 

4. DISANJE

Njezino disanje postaje ne samo ubrzano nego i nepravilno tijekom posljednjih sekundi pred orgazam. Iako je ovo moguće odglumiti, valjda nije situacija baš toliko loša da će vaša partnerica istovremeno glumiti i ubraznost i nepravilnost disanja?

 

5. NAPETOST TIJELA

Tijekom orgazma njezino tijelo postaje privremeno izuzetno napeto, doslovno se grči svaki mišić. Ali pazite – svaki! Ukočenost svakog mišića je najbolji znak odličnog orgazma.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolji spustaši svih vremena

Najteža skijaška disciplina nam je tijekom povijesti donjela neke velike prvake   „Posebno se pamti Klammerov nastup na Olimpijskim igrama u Innsbrucku 1976 kada je ...