Kako postati neodoljiv ženama?

0

Mislite da je teško osvojiti djevojku vaših snova? Pokušajte radeći malo na sebi tako da budete bolji u ovih 10 stvari

 

1. Budite zabavni. Žene vole muškarce koji su ih u stanju zabaviti i nasmijati, stoga je humor jedan od najboljih načina da osvojite ženu. Zadatak je lagan ako ste prirodno nadareni humorom, ali ako niste i to se zna naučiti. Glavno je samo da ne pokušavati s lošim forama, pogotovo onim koje su već istrošene.

2. Zvučite pametno. ne morate imati doktorat da biste zvučali pametno, dovoljno se držati područja na kojem ste jaki. Ipak, nemojte misliti da su sport i automobili područje koje zanima žene. Dobra vijest je da već s općom kulturom (i stvarima koje ste učili u školi) postižete puno.

3. Imajte stila. Ne morate pratiti najnovije modne trendove ali je važno da pokažete da vodite računa o sebi. Pripazite da cipele odgovaraju remenu, da ste pravilno posložili boje , naučite ponešto o vinima ili stranim filmovima, pokažite istančan ukus kad je u pitanju glazba, a budite i gentleman – najmanje što možete napraviti jest otvoriti joj vrata.

4. Pokažite da ste dominantni. Žene vole dominantne muškarce, i takvi ih muškarci privlače – sva su istraživanja to potvrdila! Ipak, važno je da razlikujete pojam dominacija od agresivnosti i zatucanosti – to nikoju neće privući.

5. Budite pažljivi. Žene ne vole darove zbog njihove vrijednosti već zbog toga što ste im tim znakom pažnje pokazali da ste ih se sjetili i da vam je stalo. Tako da im je svejedno što ćete im pokloniti sve dok im to pokazuje vašu pažnju. Ne morate čak niti pokloniti, dovoljno je da primjetitie kao lijepo izgleda, primjetite novu frizuru, haljinu…

6. Budite nepredvidivi. Istraživanja su pokazala da su žene lude za muškarcima koje ne mogu kontrolirati niti predvidjeti njihove postupke. No, ne pretjerujte ni po tom pitanju – počnete li previše izigravati nedodirljivog i nepredvidivog, vaša odabranica bi mogla pogledati u drugom pravcu.

7. Budite avanturistički raspoloženi. Žene vole avanturiste, pa se potrudite nešto napraviti u vezi toga. Ostavite daljinski, dignite se s kauča i krenite u prirodu. Što se bavite neuobičajenijim sportom to bolje!

8. Budite samouvjereni. Muškarci koji znaju što hoće i ne boje se to ostvariti, magično su privlačni ženama. No, problem nastane kad muškarci svoju nesigurnost počinju skrivati pod krinkom previše samopouzdanja pa ispadnu arogantni.

9. Obratite pozornost na nju. Žene vole biti u centru pažnje, pogotovo muškarca do kojeg im je stalo. Pokažite stoga bar malo interesa za ono o čemu vam govori, pa čak i onda kada priča o stvarima koje vam nisu zanimljive.

10. Budite romantični. Eh da, romantika – stvar od koje se većini muškaraca diže kosa na glavi. Ali zapamtite da je romantika puno više od kupnje cvijeća ili večere uz svijeće. To je pravi kompliment u pravo vrijeme, razgovor u kojem joj pokazujete koliko vam je zapravo stalo do nje i koliko vam znači, ili jednostavno biti uz nju kada ste joj potrebni!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments