Kako odabrati prave jeans hlače?

0

Nema muškarca koji u svojoj garderobi nema jeans hlače, a mi vas savjetujemo kako izabrati idealan kroj za vašu građu

 

Još od 1873. godine, kada je Levi’s izbacio prve hlače namjenjene radnicima, jeans hlače su po malo ali sigurno postale neizostavni dio garderobe svakog muškarca. Svoje zlatne trenutke jenas hlače su imale 80-tih godina prošlog stoljeća kada je gotovo sve bilo u jeansu – od jakni do cipela. Danas možda nisu toliko popularne kao tada, ali jednostavno je nezamislivo poviriti u nečji ormar i ne pronaći barem jedne jeans hlače. Prednost jeans hlača je što se mogu nositi doslovno na sve, ali ne stoji svaki kroj hlača svima isto stoga pročitajte ovaj tekst kako bi za sebe izabrali idealan par!

 

KROJ ZA SPORTAŠE

Ako ste sportski građeni, odaberite komotnije hlače jer će vam trebati prostor u koji će stati vaši mišići. To ne znači da moraju biti široke, već jednostavno ravnog kroja. Oni koji se ne mogu pohvaliti dugim nogama trebali bi izabrati više krojeni tip koji će naglasiti linije tijela, a opet dati i dovoljno prostora.

 

LEŽERAN KROJ

Jeans hlače ležernog kroja su još komotnije od onih sportskog kroja te će biti idealne za krupnije muškarce. Moći ćete se normalno kretati u njima, a dobro će vam doći i nešto veći džepovi, koji smanjuju vašu pozadinu. I dok i sportaši mogu nositi ovakav kroj ukoliko žele izgledati ležerno, mršavi bi ga trebali izbjegavati jer će se doslvono izgubiti u njima.

 

RAVAN KROJ

Dobro će stajati sportskim i prosječnim tipovima muškaraca, ali će se trebati pozornost obratiti na stražni dio da ne bi izgledalo prenapeto ukoliko imate koje „kilo viška“. Ovaj kroj je idealan za mršave muškarce.

 

KROJ NISKOG STRUKA

Idealan kroj za visoke sportske tipove. Niski struk ublažit će visinu visokih muškaraca i naglasiti sportske linije. Ovaj kroj ujedno odgovara i mršavim muškarcima te će istaknuti i njihovu liniu. Niski struk definitivno nije za deblje muškarce.

 

USKI KROJ

Ovaj kroj najbolje stoji mršavim muškarcima dok će već i oni prosječne težine i građe morati biti oprezni s ovim izborom. Svi ostali bi trebali izbjegavati ovaj kroj u širokom luku.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 najvećih prirodnih katastrofa

Ovih 10 katastrofalnih događaja su u trenutku iza sebe opstavili samo smrt i pustoš   „U gradu najbližem epicentru, Huaxianu, doslovno je svaka kuća i ...