Kako nositi rozu i biti muškarac

0

Roza boja se smatra ženskom bojom, ali čak je i vi možete nositi i istovremeno izgledati kao pravi muškarac

 

„Samo „kap“ roze boje može nevjerojatno osvježiti vaš izgled, razbiti monotoniju i privući „tone“ pogleda na sebe“

 

Postoje boje koje se smatraju muškim, i postoje boje koje se smatraju ženskim. Tamno plava je npr. muška boja, a roza je ženska. Naravno, to ne znači da i suprotni spol ne može nositi te boje, ali istraživanja su pokazala da muškarce koji nose rozu boju djevojke smatraju emocionalnim, a to je nešto što niti jedan muškarac ne želi biti (u većim količinama). Međutim, rozu boju možete nositi a da svejedno izgledate kao pravi muškarac. Evo i kako!

 

RAZBIJANJE MONOTONIJE

Bacite pogled na svoju garderobu. Kod većine muškaraca prevladavaju tri boje – crna, bijela i siva (koja se, podsjećamo, dobije miješanjem crne i bijele). Dosadno, zar ne? Zašto ne bi dodali male količine nekih neuobičajenih i izraženijih boja? Iznenadit ćete se koliko će obogatiti izgled, ali i privući poglede.

 

SKLAD

Velikoj većini muškaraca će pomisao na npr. rozu majicu ili košulju podići svaku dlaku na glavi! Jednostavno se ne možemo zamisliti u tako nečemu. Međutim, problem je u našem pristupu jer bi taj odjevni predmet trebali gledati samo kao dio ukupnog outfita. A tada ćete se iznenaditi koliko sive hlače izgledaju bogatije kada ih se spari s rozom košuljom…

 

MALE DOZE PUNO ZNAČE

Ne možete se nikako naviknuti na rozu majicu? U tom slučaju dodajte samo manje količine. Obucite rozu košulju na odijelo, ili stavite rozu kravatu na bijelu košulju i sivo odijelo. Samo „kap“ roze boje može nevjerojatno osvježiti vaš izgled, razbiti monotoniju i privući „tone“ pogleda na sebe. A tko ne želi pažnju žena?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments